Ljubav… na moje prve Hello Kitty pločice!

Hello Kitty Easy Tile Collection – popularne keramičke pločice sada još dostupnije. U tijeku je veliki ljetni popust od 40% na kompletan asortiman!

Milijuni obožavatelja lika i svih izdanja popularne Hello Kitty oduševljeni su i ovom jedinstvenom mogućnosti da njihova ‘ikona’ bude stalno s njima i gleda ih sa zidova i podova njihovog doma. Ulaz u svijet Hello Kitty keramike Hrvatskoj je omogućila Keramika Modus, a kako bi trendi pločice ovo ljeto krasile što više kupaonica kompletan Hello Kitty Easy Tile Collection asortiman keramičkih pločica je na velikom ljetnom popustu u izložbeno-prodajnom salonu Keramike Modus u Zagrebu.

Kolekciju keramičkih pločica Hello Kitty Easy Tile čine zidne i podne pločice u popularnoj dimenziji 20×20 cm te u čisto bijeloj, prepoznatljivoj ružičastoj, magično crvenoj, mornarski plavoj, zanimljivoj sivoj i otmjenoj crnoj boji. ‘Neke od linija vrlo su jednostavne i minimalističke, druge puno sofisticiranije, treće prepune zanimljivih detalja… bilo da se Hello Kitty na pločicama pojavljuje kao školska prijateljica, nautičarka ili dama optočena sjajnim Swarovski Elements kristalima. Veseli nas što će zahvaljujući ovom ljetnom popustu izniman brand kao što je Hello Kitty još lakše pronaći put u kupaonice svojih najvećih obožavatelja koje će iz dana u dan najviše i veseliti’, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.

Keramika Modus d.o.o. iz Orahovice ekskluzivni je distributer Hello Kitty Easy Tile Colection keramičkih pločica za Hrvatsku. Hello Kitty kolekcije pločica na aktualnom popustu potražite u izložbeno-prodajnom salonu Keramike Modus u Zagrebu (Dr. Luje Naletilića 6, Remetinec).

Napomena: Popust se odnosi na maloprodajne cijene, a količine su ograničene.

Hello Kitty pratite i na Facebooku www.facebook.com/pages/Hello-Kitty-Keramicke-Plocice

Hello Kitty keramičke pločice21

Hello Kitty keramičke pločice17

Hello Kitty keramičke pločice10

Hello Kitty keramičke pločice3

Hello Kitty keramičke pločice2

Hello Kitty keramičke pločice1

Foto – Hello Kitty Easy Tile Collection / Keramika Modus