BX kamen daje zadivljujući vizuelni efekat vašem domu

Prirodni kamen važi za jedan od najfinijih i najelegantnijih prirodnih materijala za ukras i dekoraciju unutrašnjih i spoljašnjih prostora. U svojim raznim završnim oblicima ovaj materijal krasi mnoge domove, stanove i poslovne prostore.

Osim prirodne ljepote i dekorativnog značenja, prirodni kamen je odličan izolator i fizički praktičan, takođe se savršeno uklapa u sve estetske promjene unutar enterijera.

Kamen se oduvijek koristio za gradnju, a zbog svoje ljepote i izdržljivosti našao je mjesto i u unutrašnjosti. Danas je jako tražen i često se koristi u modernim i stilski rustikalnim stilovima dekoracije.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca godinama se bavi eksploatacijom prirodnog kamena, a zbog raznovrsnosti strukture i boje njihov kamen je postao omiljeni materijal za uređenje koji se definitivno izdvaja od drugih.

“BX kamen” se vadi u kamenolomima Poljane i Crvene stijene, nakon čega se siječe na ploče i po formatima i želji kupaca.

Ukoliko ste se dvoumili između prirodnog kamena ili nekog drugog materijala koji ćete postaviti u vaš dom nekoliko razloga će vas definitivno ubijediti zbog čega je prirodni kamen bolji izbor.

Prije svega dugotrajnost i stil su glavni razlozi zbog kojih prirodni kamen nema premca u svom okruženju. Otporan je na sve vremenske uslove, smanjuje potrebu za čestim renoviranjem u smislu krečenja, gletovanja i drugih radnji. Ovaj materijal ne mijenja svoj oblik i ne izlazi iz mode. Jedinstven u svom obliku i dizajnu učiniće da vaš stan bude praktičan i stilski sveden.

Druga važma stvar jeste lakoća održavanja. Za čišćenje vam je potrebna samo krpa sa blago toplom vodom s kojom ćete lagano preći preko površine kamena. Nakon par minuta kad se kamen osuši sve će biti kao novo.

Svestranost prirodnog BX kamena omogućava vam lako i jednostavno kombinovanje sa ostalim elementima u prostoriji. Ukoliko je prostorija u koju planirate postaviti kamen velika i prostrana možete se odlučiti za krupnije oblike sječenog prirodnog BX kamena. Vizuelni efekat će biti zadivljujući.

Ukoliko smo vas ovim tekstom zainteresovali da prirodni kamen postavite i u vaš dom, kontaktirajte BX kamen. Broj telefona je 063 943 981. Njihovu ponudu možete pogledati na sajtu ove kompanije, ali i na njihovom fejsbuk i instagram profilu.

BX kamen svojom estetikom svakom prostoru donosi luksuz. Sbog svoje svestranosti s pravom je zauzeo vodeće mjesto u dizajnu enterijera i ekstrijera. Uvijerite se i sami. BX kamenom gradite za vječnost.