Lampa koju možete sami oblikovati

Prolamp lampa izrađena od biorazgradivog netkanog materijala od kojeg možete napraviti svoj vlastiti dizajn djelo je dizajnera Margje Teeuwen i Erwina Zwiersa.

Od samog početka svoje dizajnerske karijere, Margje Teeuwen je bila fascinirana ljepotom oblika koji može stvoriti papir kada se zgužva. Njena fascinacija je već rezultirala zbirkom lampi prije pet godina.

Njezin susret sa dizajnerom Erwinom Zwiersom stvorio je novi izvor inspiracije. Dizajner je stalno eksperimentišući sa novim materijalima naišao na višenamjensku netkanu plastiku koja je idealna za dizajniranje lampi. Nezavisno jedan od drugog, radili su na sličnim lampama i umjesto da se takmiče, odlučili su udružiti snage.

Rezultat njihove saradnje je jedinstven proizvod – lampa u obliku zgužvanog komada papira, izrađena od biorazgradivog netkanog tekstila. Svaka lampa je prethodno oblikovana, ali jedinstvene karakteristike materijala omogućuju da se lampa preoblikuje iznova i iznova. To omogućuje svakome da prilagodi oblik Prolampe po želji.

 

lampa oblak