Vitalia GUSTI jogurt pronašao svoje mjesto među omiljenim proizvodima

Vitalia GUSTI jogurt, novi proizvod kompanije Mlijekoprodukt, našao je za kratko vrijeme svoje mjesto među omiljenim proizvodima i osvojio brojne potrošače.

Pun ukus i kremasta struktura Vitalia GUSTOG jogurta učinili su da ovaj proizvod postane neizostavni dio svakog vašeg obroka. Vitalia GUSTI jogurt idealna je, veoma hranljiva i kvalitetna užina u kombinaciji sa omiljenom hranom. Proizveden je po tradicionalnoj domaćoj recepturi, od domaćeg mlijeka vrhunskog kvaliteta.

Zahvaljujući spoju tradicionalnog ukusa Vitalia jogurta i naše domaće recepture koja obezbjeđuje gustinu, novi Vitalia GUSTI jogurt obradovao je sve gurmane i hedoniste. Već nakon prvog gutljaja Vitalia GUSTOG jogurta nećete odoljeti njegovom ukusu i kremastoj strukturi, a bogata gustina jogurta u kombinaciji sa Vašim omiljenim jelima doprinosi većem užitku i čini da postane neizostavni dio svake trpeze.

Vitali GUSTI jogurt jedan je od sedam potpuno novih koncepata proizvoda koje je od početka godine na tržište lansirala najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice, koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka.