Zavirite u jednu od brojnih Rihanninih kuća

Rihanna je jedna od top deset najprodavanijih muzičara svih vremena i navodno je milijarder zahvaljujući  Fenty

Vila je kupljena za 6,8 miliona dolara u ljeto 2017. godine, Rihanna se uselila u ovu nekretninu sa 6 spavaćih soba ubrzo nakon što je bila potpuno renovirana. Skoro pola hektara placa dolazi sa glavnom kućom i kućom za goste sa 8 kompletnih kupatila i 2 sobe za pranje veša, kao i salom za bilijar, trpezarijom, kućnim bioskopom, porodičnom sobom i ‘fitness centrom’. Sa vanjskim bazenom i zasebnom garažom.

Međutim, Rihannin boravak na imanju nije prošao bez incidenata, zbog brojnih provala, uključujući i onu kojom je uljez uspio pristupitiu kuću i prenoćiti u njoj prije nego što ga je policija udarila i uhapsila sljedećeg jutra. Vjeruje se da su incidenti naveli Rihannu da napusti dom i nastani se u svom stanu u Century Cityju. Nakon određenog vremena na tržištu iznajmljivanja, nekretnina od 7.130 kvadratnih metara sada je dostupna za kupovinu za 7,795 miliona dolara.

Kuća je uglavnom minimalistička kreacija s nekim ‘rustikalnim’ dodirima uključujući prozore i vrata sa čeličnim okvirima, naizmjenične kamene i drvene podove, umjetne stropne grede i lučne prozore u nekim sobama, kamin od kamena i pločica u dnevnoj sobi i mrak kuhinja od drveta i kvarca. Namještaj je savremen sa mlazom savremene umjetnosti razasutim po prizemlju, uključujući apstraktne aktove i mješovite printove. Kuća sa zaštitom također uživa u pogledu na Hollywood sa prozora i balkona na drugom spratu.

scenetherapy.com