Sve za svoje radnice: “Bema” i Marinko organizuju proslavu povodom Dana žena

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čelu sa tehničkim direktorom Marinkom Umičevićem, planira da i ove godine obraduje svoje radnice povodom predstojećeg 8. marta-Međunarodnog dana žena, te da i na taj način pokažu da poštuju svoje radne koleginice.

Tako će u subotu 4. marta, “Bema” organizovati “prelo”, odnosno druženje za svoje radne koleginice, a povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena,

Ovo druženje, koje “Bema” i Umičević organizuju godinama unazad za svoje radnice biće kao i ranijih godina upriličeno u krugu tvornice, odnosno u restoranu, a sve radnice mogu očekivati dobar provod.

Umičević je rekao da će se na ovom druženju okupiti radne koleginice iz Banjaluke i Mrkonjić Grada.

“Uz hranu i piće potrudili smo se da se naše cijenjene koleginice zabave uz vrhunsku muziku i tombolu”, rekao je Umičević. Prema njegovim riječima, “Bema” nakon pauze tokom pandemije virusa korona ponovo nastavlja praksu da se na skroman način zahvali svojim radnim koleginicama.

“Interes za proslavu je daleko veći od kapaciteta našeg restorana, ali gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna i očekujem lijepo druženje, odličnu atmosferu i dobru zabavu”, poručio je Umičević, koji i ovim i ovakvim gestovima pokazuje da misli i iznad svega cijeni svoje radnike.

Inače, “Bema” je sa Umičevićem na čelu uspjela da uspješno završi i ovu, u svakom pogledu izazovnu 2022. godinu. Uz sve probleme koje je stvorila inflacija, “Bema” na čelu sa Umičevićem i njenih oko 1.200 radnika uspjelo je da ostvari realizaciju od oko 20 miliona KM, čime je nastavila da dokazuje da je izrasla u privrednog giganta i ponos grada na Vrbasu.

N.Sp.