Gdje odsjedaju bogati ljubitelji arhitekture

Konceptualno uređenje hotela bez kojeg se novi hoteli ne otvaraju pruža dodatni doživljaj na putovanju. Hotelijeri se zaista moraju truditi više nego ikada s obzirom na rastuću popularnost i prednosti odsjedanja u privatnim domovima.

Međutim, platforme poput Airbnb-a nude cijeli spektar zanimljivih opcija a jedna takva je stranica PlansMatter koja omogućava iznajmljivanje poznatih i spektakularnih vila čijoj smo se arhitekturi i dizajnu divili putem časopisa i online reportaža.

Radi se o jedinstvenom projektu opisivanom kao “Airbnb za sve one koji su zaljubljeni u arhitekturu i dizajn”. To znači da ovdje imate priliku rezervisati rezidencije koje potpisuju neki od najslavnijih svjetskih arhitekata, poput Franka Lloyda Wrighta ili nagrađivanih inovativnih studija.

kuca u zemlji

Naravno, prilika da spavaju u ovimtakvim objektima moguća je samo za one s dubokim džepovima, ali i dalje jeftinija od nekih ekskluzivnih hotela.

Tako zainteresovani mogu iznajmiti popularnu kuću u zemlji u Švicarskoj o kojoj je prije par godina pričao čitav svijet, ili viseću kuću u Australiji koja je osvojila sve ljubitelje moderne arhitekture…