Dior je predstavio očaravajući pop-up spa u Belmondovom hotelu

U ekskluzivnom partnerstvu, Dior i Belmond udružili su se kako bi otkrili očaravajući spa pop-up u nekadašnjem hotelu Splendido u Portofinu. S pogledom na italijansku rivijeru, ponudit će najbolje od la dolce vita u krilu luksuza.

Postavka uključuje dvije Dior spa sjenice koje nude tretmane za njegu kože i nekoliko drugih iskustava za podmlađivanje. Palube ekskluzivnog kluba na plaži Bagni Fiore također su preuređene s prepoznatljivim uzorkom Toile de Jouy, koji je za tu priliku reinterpretirala Maria Grazia Chiuri, umjetnička direktorica Diorovih ženskih kolekcija.

Kao dio iskustva, gosti će moći isprobati novu Dior Bronze Signature Massage ili probati bogat meni tretmana prepoznatljivih tretmana lica i tijela. I to nije sve! Saradnja će također dovesti do otvaranja jedinstvene koncept radnje i otkrivanja ograničenog izdanja Diorovog kultnog parfema Escale à Portofino.

Toaletna voda dolazi prožeta najizuzetnijim mediteranskim esencijama, uključujući kalabrijski bergamot, sicilijanski petitgrain, italijanski citron, gorki badem i cvijet narandže sa Kipra. Biće dostupan u odabranim Diorovim buticima u Francuskoj i Italiji i na dior.com.

Uz Dior pop-up spa centar u Splendidu, gosti su dobrodošli da uživaju u najboljim mogućnostima podmlađivanja, kupuju u Dior pop-up-u, odmaraju se u prostoru za opuštanje sa stolicama od ratana i, na kraju, krenu na kupanje u bazenu Splendido ili uživajte u lijenom ručku u restoranu na terasi prepunom glicinije, La Terrazza. Više informacija o iskustvu dostupno je na Belmond.com.