Mini bazen Faraway

Danas ćemo vas upoznati sa mini bazenom Faraway koji je dio vanjske kolekcije kompanije i koji bi vas apsolutno zapanjio.

To je mini bazen u zemlji koji spaja funkcionalnost i estetiku. ZucchettiKos pominje da ivica za prelivanje na nivou poda naglašava liniju perimetra mini bazena. Ploče oko rubova osiguravaju da se bazen može utopiti u bilo koju vrstu podova.

 

ZucchettiKos

 

ZucchettiKos

 

ZucchettiKos

 

Sa asimetričnim oblikom, beskonačni bazen dizajniran je za one koji žele uživati ​​u funkcijama poput spa. Ugrađeni su puhači koji stvaraju talase koje se protežu cijelom površinom cijelom dužinom mini bazena.

Kao i drugi Kos mini bazeni, Faraway ima hidromasažne mlaznice koje pružaju osjećaj opuštanja. Osim toga, Milk sistem (Kosova patentirana tehnologija), podvodna LED svjetla za terapiju bojama i sistem za grijanje vode čine vaše iskustvo kupanja nezaboravnim.

Sa intrigantnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama, Faraway mini bazen posebno je prikladan za wellness zone hotela i banja, ali ako ste Richie Rich, nemojte se buniti da ga kupite za svoju ličnu vilu. Sam pogled na mini bazen potaknut će vas da ga posjedujete i postavite na svoj krov ili terasu.

Okupajte svoje tijelo i svoje tuge u Faraway bazenu . Pružit će opuštajući tretman koji će vam pomoći da podmladite izgubljenu energiju. Možete čak pozvati svoje bliske prijatelje i organizovati veliku zabavu na bazenu kako biste se pohvalili svojim bogatstvom.