Zavirite u rezidenciju Dženifer Lopez i Ben Afleka

Pogledajte rezidenciju Dženifer Lopez i Bena Afleka u Majamiju i otkrijte nešto više o ovom domu iz snova.

Od ponovnog pomirenja u aprilu, Dženifer Lopez i Ben Aflek svaki slobodan trenutak provode zajedno. Nedavno su bivši verenici odlučili da svoju romansu osvježe na odmoru u Majami Biču, gdje su odsjeli u raskošnoj vili na obali koja košta 130.000 dolara mjesečno.

 

achcollection.com

Izgrađena 1925. godine i renovirana 2015. potpuno opremljena rajska vila se prostire na ogromnih 1014 kvadratnih metara i nalazi se na više od pola hektara zemlje sa pogledom na predivan zaliv Biskejn. Moderna, potpuno bijela rezidencija ima 11 spavaćih soba — uključujući glavni apartman sa garderobom i zadivljujućim balkonom (gdje su paparaci primjetili par!) — kao i ukupno 15 kupatila. U prizemlju se nalazi nekoliko prostranih dnevnih prostora za odmor, potpuno opremljene kuhinje sa aparatima i posuđem i dvije trpezarije za sjedenje i zabavu.

 

achcollection.com

 

achcollection.com

 

Što se eksterijera tiče, luksuzno uređeno dvorište ima otvoreni vrt sa roštiljem za ručavanje na otvorenom, bazen, đakuzi, spa, pristanište i lift za čamce. Imanje takođe dolazi sa zasebnim pansionom, teretanom i garažama za tri automobila.

Iako je nejasno koliko dugo su Lopez i Aflek ostali, glamurozno prebivalište pripada dizajneru nakita Polu Moreliju koji ga je kupio za 17,5 miliona dolara u aprilu.

achcollection.com