Zvijezda “Očajnih domaćica” prodaje svoj luksuzni raj

Ušuškana u intimnom naselju, na prostranoj parceli, aktuelna vila ima garažu za dva automobila, šest spavaćih soba i devet kupatila.

Američki reper Tu Čejns (2 Chainz) kupuje nekadašnju kuću proslavljene glumice Eve Longorije, na rezidencijalnom području Hollywood Hills, za skoro 4 miliona dolara.

 

 

Prema podacima, Tauhid Eps, fanovima mnogo poznatiji kao Tu Čejns, dao je 3,8 miliona dolara za dom u kojem je stanovala zvijezda “Očajnih domaćica” i supruga meksičkog medijskog mogula Hosea Bastona.

Riječ je o nekretnini koja se nalazi u djelu Beachwood Canyon, koji pripada Hollywood Hills-u (Los Anđeles). Longorija je kupila imanje 2006. godine za 3,6 miliona dolara i izgubila 436.000 dolara kada ga je prodala 12 godina kasnije.

Ušuškana u intimnom naselju, na prostranoj parceli, aktuelna vila ima garažu za dva automobila, šest spavaćih soba i devet kupatila. Navodi se da je “ukrašena” lučnim prozorima, ima visoke plafone, podnu oblogu od punog drveta, spiralno stepenište koje se prostire na sva četiri nivoa.

Upadljiva ulazna vrata od kovanog gvožđa i matiranog stakla vode u predsoblje sa prozorom koji gleda ka bazenu. Kuća posjeduje i sprat za zabavu, sa dnevnim boravkom i sobom za igre, koji je dodatno osvjetljen.

Tu je i bioskop, sa sve aparatom za pravljenje kokica, koji se nalazi u glavnoj sobi.

Postoji i tzv. kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i dva kamina, kao i sa ogromnim centralnim ostrvom, ostavom, frižiderom za vino i kutkom za doručak.

Na trećem spratu, prostrano glavno utočište sadrži dio za sedenje pored kamina i duple ormare u stilu izložbenog prostora. Kupatilo nalik banji ima sopstveni kamin, hidromasažnu kadu i tuš sa parom.

Na posljednjem, četvrtom spratu nalazi se prostrana krovna terasa, idealna za zabavu, sa slikovitim pogledom na kanjon, planine i svjetla grada.

Sve to zaokružuje dvorište, oivičeno živom ogradom. Tu su svoje mjesto pronašli mali bazen i spa centar, okružen kuhinjom na otvorenom i centrom za roštilj sa trpezarijom, na otvorenom.