Želiš da brzo dopuniš račun iz udobnosti svog doma? Saznaj kako!

Zahvaljujući novom m:tel online servisu za prepaid korisnike, više nije neophodno da idete do obližnjeg kioska ili marketa da biste dopunili račun. Sve što je potrebno da uradite jeste da odvojite nekoliko minuta vašeg vremena i pratite sljedeće korake.

Maksimalno korišćenje vremena je postalo imperativ za sve ljude u 21. vijeku. S tim u vezi, veoma je važno da efikasno koristimo vrijeme koje provodimo kod kuće i da ga ne rasipamo na bespotrebne obaveze. Upravo iz tog razloga, kompanija m:tel je uvela novi online servis koji omogućava dopunu Dopuna ili Kombinuj računa iz udobnosti doma.

Ukoliko ste klijent bilo koje komercijalne banke i koristite VISA, Maestro ili Mastercard karticu, ovaj servis je idealno rješenje za brzu dopunu od kuće. Servis posjeduje zvanične verifikacije kompanija Visa i Mastercard koje su unificirane za cijeli svijet, tako da su vaši podaci zaštićeni u skladu sa globalnim standardima.

Prvo što bi trebalo da uradite jeste da posjetite web stranicu za dopunu online računa kompanije m:tel. Ovo je zvanična stranica kompanije m:tel koja je takođe u potpunosti bezbjedna, stoga ne morate da brinete za sigurnost vaših transakcija. Za samu uslugu se ne naplaćuje provizija.

Drugi korak se odnosi na popunjavanje osnovnih podataka. Na stranici treba da ispunite tri polja: broj telefona, e-mail adresu i iznos u KM koji želite da dopunite. Nakon što ste ispunili ova tri polja, potrebno je da kliknete na “Plati karticom”. Otvoriće vam se formular u kojem ćete ukucati podatke sa kartice: broj kartice, ime korisnika, datum isteka i CVV2/CVC, odnosno trocifreni/četvorocifreni broj sa poleđine kartice. Kada kliknete na dugme “Potvrdi” završićete kompletnu transakciju.

Sam proces online dopune ne traje više od nekoliko minuta, podrazumijeva dva jednostavna koraka i štedi mnogo vremena. Sevis je dostupan u bilo koje doba dana, ne zahtijeva registraciju ili instalaciju dodatnih aplikacija.

Kvalitetno iskoristite vrijeme koje provodite kod kuće, bilo da je to vrijeme za porodicu, odmaranje ili kućne obaveze, i koristite servise poput ovoga koji će vam uštediti vrijeme i olakšati kompletnu proceduru.