Zavirite u pravi dom Barneya iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”

dom-barney-kako-sam-upoznao-vasu-majku

Popularni glumac Neil Patrick Harris učestvovao je u Vogue-ovom serijalu „73 pitanja“ u kojem poznate osobe odgovaraju na razna pitanja, pritom šetajući kroz svoj dom.

Neil, možda poznatiji kao Barney iz serije „Kako sam upoznao vašu majku“ živi u New Yorku sa svojim partnerom i njihovo dvoje djece. Gradska kuća ovog celebrity para dosta se razlikuje od većine domova poznatih, a glumac je naziva „avanturističkim klubom sa genijalnim barom“.

Nije sterilna, nema tog osjećaja da gledate savršenu kuću iz kataloga. Naravno, već na prvi pogled može se vidjeti da Neil nije žalio novca kako bi kreirao dom koji će oslikavati njegova interesovanja. Naime, njegov dom je pun antikviteta i vintage predmeta, slika, fotografija, ukrasa…

neil-patrick-harris-dom

Jedna od zanimljivih stvari jeste što ima sjajan bar, i to skoro pa doslovno. Nije to tek obična polica sa flašama pića, nego pravi barski šank u kojem spravlja svoje mješavine.

Ljubitelji serije „Kako sam upoznao vašu majku“ oduševiće se kad u njegovom domu vide dobro poznati detalj iz serije. Neil je sa seta serije uzeo sto sa dvije klupe iz serijskog McLaren’s puba, za kojim je ekipa sjedila u svakoj epiozodi.

Još neke zanimljivosti koje Neil ima u svom domu su veliko filmsko platno, aparat za kokice, ogromna jelka… Sve u svemu, Neil je cool kao i Barney, a cijeli intervju pogledajte u videu ispod.