Uređenje po horoskopu: Ovako izgleda savršen dom Bikova

bik dom

Horoskopski znaci se ne dijele na dobre i loše, na srećne i nesrećne, ne određuju ličnost čovjeka i ne mogu uticati na njegovu sudbinu, ali su ipak prisutni od dana našeg rođenja i prate nas tokom čitavog života.

Svaki od znakova posjeduje sopstvene karakteristike koje se ogledaju u ljudima. Zahvaljujući tim karakteristikama možemo prepoznati kakav enterijer kojem znaku odgovara, takođe možemo i sami prilikom posjete nečijem stanu pretpostaviti šta bi on u horoskopu mogao biti…

2014-11-07-2014061410485438934068

Radi kao mrav, uživa kao car

Bikovi su strpljivi, tvrdoglavi, miroljubivi, senzualni, istrajni i uporni. Vole sigurnost i zato im je atmosfera porodičnog doma veoma važna.

Bikovi su i materijalisti, ekonomska sigurnost im je vrlo bitna, te ako nisu potpuno zbrinuti, ne mogu se opustiti i u potpunosti uživati. Inače, vole uživati i cijene sve što je lijepo. Ukratko, za Bika kažu “radi kao mrav, uživa kao car”.

I kvalitet i estetika

Sve što ih okružuje mora biti kvalitetno napravljeno i omogućiti im potpuno uživanje u privatnosti svoja četiri zida. Bilo da je riječ o masivnim stolovima sa zakrivljenim nogama ili velikim svjetiljkama i vazama.

uredjenje doma po horoskopu bik

Važnu ulogu u životu ovog znaka imaju stvari i sitnice koje im omogućavaju komfornu svakodnevicu. Tako ćete, recimo, u domu jednog Bika vidjeti mnoštvo udobnih, šarenih jastučića, lazy bagove i slične detalje.

Takođe, kod Bikova ćete u svim prostorijama pronaći mnogo cvijeća, koje im ostvaruje kontakt s prirodom. Tako će u kući biti prisutne vaze sa svježim cvijećem, dezeni sa cvjetnim motivima, a ako imaju okućnicu potrudiće se oko lijepo uređenog dvorišta.

Kuhinja za istinskog gurmana

kako bikovi uredjuju dom

Bikovi su pravi gurmani i vole dosta vremena provoditi u kuhinji. Kuhinja treba da bude namještena tako da šporet ne bude pored frižidera, niti pored sudopera.

Između šporeta, koji simbolizuje vatru, i sudopera i frižidera, koji su simboli vode, najbolje je postaviti drvenu ploču i time unijeti sklad između ovih nespojivih elemenata.

breathtaking-lounge-modern-table-setting-picture

Posebnu pažnju treba obratiti na što više prirodnog osvjetljenja i izbjegavati fluorescentne lampe.

Trpezarija bi trebalo da bude raskošno uređena s velikim stolom gdje ima mjesta za svakoga, a ako ima prostora i za roštilj na balkonu ili u dvorištu, niko srećniji od Bikova.

Obavezni komfor

Kod Bikova sve treba da bude nadohvat ruke, jer se oni u svom domu vole osjećati opušteno, a komocija im je iznad svega. Zato će njihov dom biti pun praktičnih rješenja, kao što su praktični ormarići i razni kućanski aparati koji olakšavaju život.

the-cool-the-best-sofas-in-the-world-cool-ideas-for-you

Televizor u njihovom životu, takođe, zauzima važno mjesto, ali ne toliko zbog sadržaja, koliko kao sredstvo opuštanja, pa uz isti uvijek stoji i stolić na koji mogu staviti slatkiše u kojima uživaju gledajući svoju omiljenu seriju.

Boje: zelena, zemljane, pastelne

Omiljena prostorija: kuhinja

Specifični dekori: udobni i šareni jastučići, moderni kuhinjski aparati, cvjetni motivi

$(KGrHqRHJCIFH86l+kJPBSDtM0cy4w~~60_57