Zavirite u novu vilu Willa Smitha koja je koštala vrtoglavih 11,3 miliona dolara

Will Smith i Jada Pinkett Smith kupili su novu vilu u Kaliforniji, a za svoj novi dom izdvojili su 11,3 miliona dolara.

Tokom 26-godišnje veze par je postigao prilično mnogo. Bilo da glumi, pjeva, repa ili producira, Smiths može učiniti naizgled sve – uključujući ulaganje u brojne impresivne nekretnine širom svijeta. Stoga njihov portfelj nekretnina ima prilično velik raspon, uključujući vilu u Calabasasu, pa čak i kuću od 2,5 miliona dolara

Smithsi će bit prvi stanovnici potpuno novog doma u Hidden Hills u Kaliforniji. Prema Dirt-u, par je platio 11,3 miliona dolara za kuću od 10.417 kvadratnih metara koja je završena 2020. godine i na tržištu je od juna te godine.

 (Foto: Realtor)

Unutrašnjost vile opremljena je neutralnim tonovima uz savremeni namještaj, sa kaminom. Zahvaljujući ormarićima od svijetlog drveta i mnoštvu prirodnog svjetla, dom je ugodan. Posjeduje otvorenu kuhinju sa dva ostrva i veliku ostavu, kućno kino, igraonicu, teretanu sa parnim kupatilom i vitrinu za vino. Svih šest spavaćih soba imaju sopstvena kupatila.

Mnoge sobe u prizemlju imaju izlaz vani, a u dvorištu se bazen i višenamjensko sportsko igralište. Dvorište ima vrlo malo trave ili žbunja, što ga čini posebno otpornim na sušu.

Smithsi, koji su roditelji 20-godišnjoj Willow Smith i 23-godišnjoj Jaden Smith, posjeduju drugo imanje u Hidden Hillsu od 2003. godine, pa bi se trebalo lako prilagoditi ekskluzivnoj zajednici. Smitsi, pored nove vile, posjeduju još osam nekretnina u Kaliforniji.

KLIX