Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Marilyn Monroe

Kada nije bila na Zapadnoj obali, Marilyn Monroe  je slobodno vrijeme provodila u ovom raskošnom apartmanu koji je sada dostupan i za izdavanje ali i kupovinu.

Nakon što je raskošna vila u španskom stilu koja se nalazi u Los Anđelesu i koja je bila prvo imanje u vlasništvu legendarne MM stavljena na prodaju, još jedan dom kultne filmske dive našao se na tržištu nekretninama.

Naime, Marilyn Monroe koja se vezuje za najglamurozniji period Holivuda je posjedovala pored letnjikovca i luksuzan stan u njujorškoj ulici 127 East 78th Street ulici. Tako je vrijeme koje nije provodila na Zapadnoj obali, radeći u Njujorku, Marilyn praktikovala da provodi u ovoj njujorškoj idili koja očarava na prvi pogled jer nudi nevjerovatan spoljni prostor koji podsjeća na malu botaničku baštu.

Kako prenosi Daily Mail, ovaj ogroman stan od 4-5 spavaćih soba i 2 kupatila je sada dostupan za iznajmljivanje za 27500 dolara za mjesec.

“Iako je ovaj stan i nakon Marilyn imao druge stanare, veliki dio onog namještaja koji je posjedovala MM je zadržan i očuvan. Ovaj četvorosoban stan koji obiluje drvenim namještajem i terasom u evropskom stilu kao i luksuznom kuhinjom posjeduje najmoderniji bezbjednosni sistem , centralno grijanje i jacuzzi. Pored Marilyn ovaj stan je imalo još nekoliko slavnih stanara poput Miltona Greena, Bette Davis i Irvinga Berlina.”

Izvor -elle.rs