Novi luksuzni londonski stanovi

Londonski arhitektonski studio, Squire and Partner, dizajnirao je projekat 50 St Edmund’s Terrace…

Završen ove godine, ovaj luksuzni projekat predstavlja stan i ulazni lobi, koji su skoro otkriveni potencijalnim kupcima. Ovaj projekat smješten je u srcu Primrose Hilla u Londonu, i predstavlja jednu od novih šema izgradnje, koja ima pogled prema Regent Parku.

CIT Group, nezavisni biznis za promet nekretnina, je glavni um koji se nalazi iza ovog projekta. Ova zgrada se sastoji od 36 jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova i penthausa, kao i dvije odvojene dvosobne vile. Smješten na tri niska bloka, svaki od ovih domova maksimalno koristi pogled na Regent Park i uređene bašte. Svaki stan koji je dio ove nove luksuzne zgrade, ima prostrane sobe, ispunjene prirodnom svjetlošću, balkonima, terasama i baštama.

Ovi stanovi će odgovoriti na potrebe različitih kupaca, a jedan od njih nudi nenaglašenu eleganciju i neutralnu paletu boja, kao i prirodne materijale poput Carrara mermera, kestena, dimljene hrastovine i kože, koji se savršeno uklapaju uz pogled koji se pruža preko zelenila ovog kraja, Regent Parka i grada.

Drugi stan u ovoj luksuznoj londonskoj zgradi ima modernu estetiku i živahnu šemu boja koja se sastoji od narandžaste, žute i zelene, koje su obogaćene tamno bronzanim, sivim i crnim tonovima. Komadi poput skulpturalnog betonskog stola, spiralnog metalnog lustera ili aluminijumskih detalja, daju nešto savremeniji industrial izgled ovom inače mirnom stanu.

Arhitektura i enterijeri ovog novog projekta dizajnirani su tako da se uklope sa okruženjem. Inspirisan prirodom, dizajn enterijera sadrži materijale poput crnog granita, bronze i zelenog oniksa, kao i Statuario mermera u kuhinjama i kupatilima.

Dvije bašte koje su smještene između stambenih blokova djelo su Scape Design Associates, koji su koristili lavandu, majčinu dušicu i ruzmarin, kao i vodene elemente i staklene prolaze, kako bi udovoljili čulima vida, mirisa i zvuka.

Novi luksuzni londonski stanovi

Novi luksuzni londonski stanovi

Novi luksuzni londonski stanovi

Novi luksuzni londonski stanovi

Novi luksuzni londonski stanovi

Izvor – luxlife.rs