Višebojni enterijer za odvažne

Ova suncem okupana rezidencija uživa u prirodnom svjetlu tokom cijelog dana, a ukoliko vam ni to nije dovoljno onda smo sigurni da će vas oduševiti ogromne terase nalik vrtu koje predstavljaju idealan kutak za odmor ali i sunčanje. Ukoliko se za neki prostor u Njujorku uopšte može reći da je ispunjen apsolutnom tišinom i spokojem, onda je to nesumnjivo ovaj stan sa svojim grandioznim balkonima.
Unutar ovog doma gotovo da ne postoji prostorija koja nije ukrašena svežim cvjećem, zelenilom ali i živopisnom kombinacijom boja. Trpezarija sa starinskim kaminom kao i elegantna dnevna soba sa još istaknutijom bibliotekom predstavljaju glavni dieo stana kojim preovladava kombinacija nježno zelene i zagasito plave boje. Starinski lusteri kao i originalni dijelovi kućnog dekora daju neki poseban luksuzan šmek cjelokupnom prostoru koji se dalje nastavlja u ništa manje impresivnu radnu sobu sa, pogađate, još jednom prostranom privatnom terasom. 
Ovaj stan je idealan kako za organizovanje najveličanstvenijih i najglamuroznijih zabava, ali i savršeno prilagođen porodičnom stilu života. Čak pet spavaćih soba (apartmana) omogućava prekopotrebnu privatnost, a ono što krasi sve ove prostorije jeste moderan stil opremanja koji se u potpunosti razlikuje od pomenutog dnevnog boravka. Svaki od ovih apartmana opremljen je mermernim kupatilom i glomaznim ormarima koji pružaju sasvim dovoljno prostora za skladištenje stvari.Tradicionalan a ipak moderan, ovaj luksuzni stan u Njujorku je pokazatelj da adekvatnom kombinacijom boja i materijala svaki dom može zasijati posebnim sjajem u samo nekoliko poteza. A posebno ukoliko pritom ima fantastičnu lokaciju koja nudi savršen pogled na “veliku jabuku”.