Jedinstveni i šareni enterijer

Dok umirujući spokoj neutralnog dekora ima svoje mjesto i mirnu funkciju, postoji i vrijeme za boje, osobnost i neočekivano. Predstavljamo vam predivni, jedinstveni i šareni kućni enterijer koji komunicira otkačenu kreativnost i fantastičnu zabavu.

Interijer u ovoj kući ima živopisnu ljubičastu podlogu sa namještajem futurističkog oblika i modernim teraco elementima dekoracije.

Smješten na Ibici, u Španiji, ovaj jedinstveni i šareni dizajn kuće ima 300 kvadratnih metara. Inspiriran vanzemaljskim pejzažima Lanzarotea u kombinaciji s prirodno svijetlim bojama Ibize, kreiran je lagani futuristički interijer. Lila zidovi u Pantne boji 2022. godine , ljubičasta sofa i odgovarajući otoman daju prostoru osnovnu boju, dok sjajni plavi akcenti i smjeli teraco uzorak obogaćuju šemu.

 

home-designing

 

Drvo je izostavljeno iz projekta radi očuvanja prirode. Umjesto toga, sjajni perspeks i metalik čine akcente.

 

home-designing

 

Veliki prozori i vrata od ruba do ruba povezuju unutrašnjost s ljepotom otoka. Koncept ovog dizajna kuće razmatrao je budućnost u kojoj čovjek i priroda harmonično koegzistiraju. Rezultat je stan koji se čini kao da bi se mogao nalaziti na drugoj planeti.

 

home-designing

 

Tapacirane trpezarijske stolice boje mente crpe inspiraciju u bojama iz zelenog čipsa u teracu. Kružni prozor otvara pogled na terasu, gdje perforirana nadstrešnica filtrira sunčevu svjetlost.

 

home-designing

 

Rebrasto kuhinjsko ostrvo ima kontrastnu čistu bijelu završnu obradu i privlačnu ljubičastu radnu ploču. Ljubičasti sudoper je usklađen i zajedno sa kuhinjskom slavinom se stapa sa svijetlom radnom pločom.

 

home-designing

 

home-designing

 

U ljubičastom hodniku se nalazi mali vrt sa sušenim cvijećem koji se grije u sunčevoj svjetlosti.  Svjetlost dopire kroz okrugli krovni prozor iznad njega.

 

home-designing

Kupatilo je savršeno sa dvostrukim umivaonicima obloženo elegantnim teraco pločicama i ogledalima u obliku lukova. Umivaonici od teraco i plavog stakla sa postoljem opremljeni su jedinstvenim ljubičastim samostojećim slavinama.

 

home-designing

 

home-designing

 

home-designing