Minijaturni stan sa širinom od 4 metra i cijenom od milion dolara

Bez obzira na pandemiju koja je uzdrmala čitav svijet, tržište nekretnina u Londonu po svemu sudeći cvjeta…

Dokaz ove tvrdnje je ultra-tanani posjed u Kensingtonu koji je širok samo 3.96 metara, a smješten je u jednoj od najužih građevina Londona i popularan je zbog zaista očiglednih razloga. Uprkos svom slim enterijeru, ovaj dom u sebi skriva dvije spavaće sobe i dva kupatila, dok svaka prostorija ima prozore, pri čemu je glavna spavaća soba najveća od njih.

Maleni dom prostire se na površini od 58 kvadrata i posjeduje čisto bijele zidove, kupatila u spa stilu, pametne ugradne elemente i vanvremensku kuhinju okarakterisanu crno-bijelim pločicama. Štaviše, glavni životni prostor je okrenut prema jugu, što znači da tokom čitavog dana uživa u maksimalnoj količini svjetlosti.

Takođe, ovaj dom sadrži privatnu terasu koja je dovoljna za maleni bistro set za sjedenje i tek nekoliko biljaka. Kako kažu agenti za nekretnine koji rade na prodaji ovog doma, njegovi vlasnici će dobiti unikatnu priliku da žive u dobro poznatoj lokalnoj turističkoj atrakciji. Da li je to zaista pozitivno ili ne, odlučite sami.

Pored toga, možemo reći da je ovaj dom originalno bio umjetnički studio, koji je preživio rušenje ostalih građevina u okolini prilikom konstruisanja podzemne željeznice krajem devetnaestog vijeka. Tadašnja vlast zaustavila je izgradnju ulaza u podzemnu željeznicu na ovoj lokaciji, pa je tako ovaj dom ostao netaknut.

Kako stoji u zvaničnom opisu: “Predivni stan sa dve spavaće sobe i dva kupatila u nekadašnjem umjetničkom studiju, smješten na jednom od najljepših trgova u Kensingtonu i Čelsiju, sa terasom koja je okrenuta prema jugu. Ovaj stan je idealno pozicioniran za sve ljubitelje šopinga, restorana i kafea, uz sjajne veze sa gradskim prevozom”.

Pa, ukoliko su malene kuće sa luksuzim detaljima ono čemu se radujete, ovaj dom je pun pogodak za vas.

LUXLIFE