Villa Damjanis – ekskluzivna kuća za odmor i sve vrste proslava

villa damjanis

Ukoliko želite da iznajmite idealno mjesto za proslave, kompanijska druženja ili okupljanje sa dragim ljudima, Villa Damjanis je pravo rješenje za vas. Ova moderno uređena kuća sa bazenom nudi dnevni najam za sve prilike koje želite da obilježite na poseban način. U pitanju je ekskluzivno mjesto savršeno za koktel-zabave, rođendane, krštenja, team building ili za miran odmor sa prijateljima i porodicom.

Moderno uređena kuća, sa enterijerom i eksterijerom na visokom nivou, Villa Damjanis sjajan je izbor za bijeg od svakodnevnog stresa i gradske vreve, a bez obzira na povod zbog kojeg je iznajmljujete, zagarantovan je kompletan ugođaj, privatnost i bezbjednost gostiju. Kuća i dvorište opremljeni su svim što vam je potrebno za bezbrižan boravak, a u slučaju bilo kakvih nedoumica ljubazni domaćini uvijek su dostupni i spremni da vam pomognu.

1

Cjelokupan smještaj uključuje moderno opremljenu kuću, veliki bazen sa ležaljkama, te adekvatno parking mjesto za sve one koji planiraju dolazak sopstvenim vozilom. U prizemlju kuće se nalaze dnevna soba, trpezarija, radna soba, kuhinja i kupatilo, dok se na spratu nalazi veliki apartman, dvije spavaće sobe i još jedno kupatilo. Smještajni kapacitet unutar kuće je adekvatan za oko 10 ljudi.

unutrasnjost

Osim do detalja i sa ukusom opremljene kuće i bazena u kojem je uživanje zagarantovano, u dvorištu vile nalazi se i specijalno opremljen objekat koji se može iznajmiti za sve vrste zabava koje uključuju veći broj gostiju. Proslave sa firmom, djevojačke i momačke večeri, vjenčanja sa manjim brojem gostiju ili koktel za prijatelje i rodbinu su samo neke od prilika koje u Villi Damjanis možete obilježiti na specijalan način.

4

Dodatni objekat vile Damjanis odličan je odabir i za poslovna okupljanja kao što su sastanci, manji seminari ili prezentacije, a sve to van očiju javnosti što vam omogućava da na istom mjestu lako spojite posao i zabavu.

Svojom ponudom i ekskluzivnim izgledom trenutno je jedna od najopremljenijih vila dostupnih za dnevni najam u okolini, ili kako njeni ljubazni domaćini vole reći – mjesto za stvaranje najljepših uspomena sa onima koji su vam najvažniji.

Vila Damjanis se nalazi između dvije vazdušne banje u Velikom Blaškom, opštini Laktaši. Ukoliko ste zainteresovani za dnevni najam, potražite više informacija pozivom na 065/834-220, te na zvaničnom Instagram profilu ili Facebook stranici.