Vila ugrađena u planinu

Da li ste oduvijek željeli da imate svoje tajno sklonište u planini? Ovo je najbliže što ćete prići tom iskustvu. Ova zapanjujuća vila izgrađena je tako da ne remeti prirodu koja je okružuje. Sagrađena je u planini, a jedini način da se pristupi vili je iz starog ambara i kroz podzemni tunel.

Vila smještena u planini ima nevjerovatan izgled. Dovoljno je da pogledate fotografije i ostaćete bez riječi! Dizajn je očaravajući, a ideja nevjerovatna.

 

enterijer-vila-u-planini (2)

 

Veliki prozori obezbeđuju dovoljno prirodnog svjetla, kako bi ovo podzemno utočište izgledalo što manje kao pećina.

Prednja terasa kuće izgleda kao malo dvorište koje je zatvoreno zakrivljenim zidovima, čineći da se osjećate kao da ste u svom prostoru odvojeni od svijeta.

 

enterijer-vila-u-planini (4)

 

Enterijer kuće je fascinantan, koliko i spoljašnjost. Mješavina stilova i dizajna daje ovoj vili poseban pečat i sa sigurnošću prija svačijem oku. Trpezariju krasi dugački drveni sto sa jednostavnim stolicama. Ali ono što daje šik ovoj prostoriji jesu interesantni lusteri koji su centralni detalj u ovoj prostoriji. Trpezarija je dobro osvjetljenja i prijatna.

 

enterijer-vila-u-planini (11)

enterijer-vila-u-planini (12)

 

U jednoj od spavaćih soba, plafon je predivan, jer podsjeća na neo-gotiku, pa ukoliko ste ljubitelj ovog pravca, to je pravo mjesto da se odmorite poslije dugog dana. Puna je svjetlosti i iz nje imate pogled na prelijepu terasu, odnosno malo dvorište.

 

enterijer-vila-u-planini (14)

enterijer-vila-u-planini (13)

enterijer-vila-u-planini (17)

 

Kuhinja je mješavina vintage dizajna sa modernim. Zidovi su od betona i nedovršeni, a kuhinju krasi i luster koji daje iluziju svijeća. Ovde ćete se osećati kao da ste otišli par vijekova unazad, ali nećete se izgubiti u vremenu, jer su tu moderni dodaci.

 

enterijer-vila-u-planini (10)

enterijer-vila-u-planini (8)

 

U ovom kupatilu ćete ipak izgubiti osećaj za vrijeme. Čeka vas dugačka kada za relaksaciju u kojoj ćete uživati.

 

enterijer-vila-u-planini (15)

 

Dnevna soba je oličje komfora i luksuza. Moderni dizajn sija pod prirodnim svjetlom koje propuštaju prozori koji se protežu od poda do plafona. Mješavina crno-bijele boje sa drvetom nije nas ni sada iznevjerila.

 

enterijer-vila-u-planini (12)

 

Kuća je završena 2009. godine i nalazi se u Švajcarskoj, a može se rentirati nedjeljno za odmor od  1750 do 3450 eura.

 

Izvor – mojenterijer.rs