Vila legendarnog glumca Silvestera Stalonea

Vila u Los Anđelesu, u kojoj su živjele dvije holivudske legende, sada može biti vaše po cijeni od 35 miliona dolara…

Smješteno u kvartu Pacific Palisades, imanje Capri Drive je nekada pripadalo pokojnom TV piscu i producentu Stivenu Boku, koji je stvorio klasike kao što su „Hill Street Blues“, „L.A. Law“ i „NYPD Blue“. Elegantna rezidencija koju je dizajnirao Pol Vilijams takođe je postala dom legendarnog glumca Silvestera Stalonea, poznatog po ulozi Rokija Balboe.

Smješten na duploj parceli koja se prostire na skoro 1,4 hektara, kompleks se sastoji od glavne kuće i kuće za goste. Zajedno, kuće nude 1100 kvadratnih metara stambenog prostora, sa sedam spavaćih soba i sedam kupatila. Imanje je prvobitno izgrađeno 1937. godine, ali je nedavno renovirano kako bi bilo pogodnije za zabavu.

Prostrana glavna kuća uključuje profesionalnu kuhinju, biblioteku sa ugrađenim policama, formalnu dnevnu sobu, porodičnu sobu sa platnom za projektor, prostranu vinsku sobu i privatno krilo za goste. Primarna spavaća soba ima preijlepe zasvođene plafone, dupla kupatila i garderobe. Podovi od tvrdog drveta i starinski kamini dodaju karakter domu i čine da velike sobe sa visokim plafonima djeluju toplije. Svaka soba takođe ima prostrane prozore i visoka vrata koja obezbjeđuju obilje prirodnog svjetla.

U međuvremenu, u eksterijeru ćete naći bazen, spa centar, gostinjsku kuću i teniski teren. Zbog privatnosti, imanje je zatvoreno i okruženo veličanstvenim zidom.