Trenutno najpoželjniji trendovi u uređenju doma

Online šoping destinacija Polyvore koja ima bazu od čak 20 miliona korisnika sastavila je listu trendova u uređenju doma za 2017. Istražili su šta se najčešće traži kada ljudi prvi put opremaju dom, pa će ova lista biti korisna onima koji ne znaju šta odabrati osim onog osnovnog.

 

Pletene košare

Povoljne su i u trendu, ali i funkcionalne. Dolaze u raznim veličinama pa mogu poslužiti i za veće stvari, na primjer kao košara za prljavi veš. Budući da su u raznim bojama ili kombinacijama, jako lijepo izgledaju kao dodatak koji će uljepšati prostor.
 

 

Stolice s krznom

Nekada je krzno na namještaju bilo čisto praktične prirode, ali u 2017. postat će statement komad. Želite li naglasiti dnevni boravak ili spavaću sobu, odaberite takvu stolicu ili fotelju.

 


 

Stolići s mramornom pločom

Za njih treba izdvojiti nešto više novca jer mramor je skup materijal, ali kako su u trendu već nekoliko sezona, isplati se.

 

 

Barske stolice u industrijskom stilu

Industrijski stil kao da je preko noći postao it, a njegova je najveća prednost to što se poprilično lako može uklopiti u razne stilove pa na zanimljiv način možete spajati naizgled nespojivo. Stoga ne čudi to što je omiljen. Barske stolice sa željeznim postoljem i drvenim sjedalima idealan su dodatak, ali nemojte ni pokušavati ukoliko vam se taj stil uređenja općenito ne sviđa.

 

A photo posted by Est. 2012 (@wooderlands) on

 

Posteljina u boho stilu

Pomalo otkačena, pomalo romantična, posteljina u boho stilu među najtraženijim je komadima među tekstilom. Možete birati između otkačenijeg, višebojnog dezena ili se prikloniti romantičnom i nježnom stilu koji će od spavaće sobe stvoriti pravu malu oazu.

 

 

Okrugle staklene vaze

Ako je suditi prema pretragama na Polyvoru, velike biljke su out, a male i decentne staklene vaze, u kojima je najčešće posađen kakav sukulent, veliki su hit. Osim što ne koštaju puno, sukulenti su izuzetno zahvalni jer ne traže previše i neće vam se osvetiti ako ih zaboravite redovno zalijevati.

 

A photo posted by Rianne Beem (@huizstyl) on

Izvor: tportal.hr