Sestre Kardashian pokazale nove domove: Da li vam se dopada njihova interpretacija luksuza?

Članovi porodice Kardashian već godinama žive pod svjetlima reflektora i svoju intimu spremno iznose u javnost, na čemu su izgradili ogromno bogastvo. Tako su sestre Khloé i Kourtney javnosti predstavile svoje nove domove, multimilionske vile, u elitnom kalifornijskom Calabasasu, a svoja vrata otvorile su časopisu Architectural Digest.

Uređenje svojih luskuznih domova povjerile su dizajneru enterijera Martynu Lawrenceu Bullardu koji ima veliko iskustvo u uređenju velikih, luksuznih enterijera.

Kako sestre imaju različite ukuse tako im se i domovi razlikuje. Khloé je svoju vilu mediteranskog stila pretvorila u oazu glamura korištenjem luksuznih tkanina, krzna, tapeta te namještaja i dekora sa daškom turskog, marokanskog i srednjoevropskog stila.

Većinu žena će oduševiti prostorija koja služi kao ormar u kojoj je uredno izlažena njena odjeća, obuća i asesoari. A, ako vam se učini da je dnevni boravak pod baldahinom ipak previše, znajte da je ovo kuća žene koja ne poštuje pravilo “manje je više”.

f20ab1f7fcc0c430ff843cc1cbc18091

kardashians-17

kardashians-22

kardashians-25

kardashians-18

Njena starija sestra Kourtney ima troje djece te je njen dom “smireniji” sa dosta modernijim pristupom i besprijekornim kombinovanjem savremenih i vintage komada namještaja. Ipak, ni ovdje ne nedostaje luksuza, dovoljno je reći da se na krevetu njene kćerkice nalaze Hermés prekrivači.

kardashians-01

kardashians-04

kardashians-05

kardashians-06

kardashians-03

kardashians-11

kardashians-09__oPt

kardashians-07

Obje kuće imaju dvorišta iz snova, sa bazenima, vanjskim kaminima, saksijama punim citrusa i najudobnijim vrtnim garniturama ikada.

kardashians-15

kardashians-02

kardashians-13