INOVATIVNE IDEJE I KVALITET: Uz EkoBox Austrija do modernih rješenja stambenog prostora FOTO, VIDEO

Kraj je nedjelje, a “EkoBox” tim opet ima novi kontejner za vas.

Ukoliko tražite savršenu kuću pored bazena ili baštensku kuću pokazaćemo vam izvrsno rješenje.

Kuća na videu ispod izrađena je po željama kupca sa dimenzijama 3,6 x 2,3 m i sadrži ugrađene WPC panele, kako spolja u antracit boji, tako i unutra u drvenom izgledu.

 

Ovaj put velike staklene površine su ponovo omogućile dovoljno svjetlosti u prostoriji.

Kompanija “EkoBox Austrija” omogućiće vam da u roku od samo 30 dana možete uživati u svojoj kućnoj kancelariji, bašti ili novoj kući pored bazena za hobi i odmor.

Ustupljena fotografija

Sa preko 3.000 kontejnerskih jedinica u 2023. godini i stalnim rastom, EkoBox.at karakterišu inovativne ideje i kvalitet.

Asortiman njihovih kontejnera kreće se od standardnih kontejnera za različite namjene, preko udobnih kontejnera za život, funkcionalno dizajniranih kancelarijskih kontejnera, do specijalnih rješenja kao što su baštenski kontejneri, garažni i sanitarni kontejneri.

Takođe u ponudi ove kompanije su prodajni kontejneri za trgovce koje odlikuje fleksibilnost i prilagodljivost. Ponuda je zaokružena mogućnošću dizajniranja vašeg individualnog kontejnera po želji, kao što je to slučaj u videu koji smo objavili.

Ustupljena fotografija

Male kuće kao moderna i mobilna rješenja za život upotpunjuju široki portfolio proizvoda EkoBox Austrija. Kroz prozivodnju u proizvodnom pogonu garantuju kvalitet.

Ustupljena fotografija

Zahjevi i želje klijenata uvijek su u fokusu rada kompanije EkoBox.at. Njihovo dugogodišnje iskustvo i sveobuhvatno znanje u izgradnji kontejnera omogućavaju dobro osmišljena rješenja prilagođena svim vašim zahtjevima i željama.

Ustupljena fotografija

“Podržavamo vas od ideje do realizacije vašeg projekta kontejnera, a na raspolaganju smo i da vam pružimo našu uslugu nakon isporuke”, kažu iz EkoBox.at.

Ustupljena fotografija

Ustupljena fotografija

Ustupljena fotografija