Uzmi Forza pozajmicu i osvoji Vespu ili električni trotinet

Do nagrade možete doći na vrlo jednostavan način, samo je potrebno da uzmete pozajmicu, koja je potpuno besplatna ukoliko uzimate prvi put, a i svaka sljedeća pozajmica učestvuje u izvlačenju, a šansi za dobitak je mnogo jer izvlačimo dobitnike svake sedmice. Dobitnici se izvlače kroz transparentan sistem izvlačenja, uz nadzor komisije, koje možete pratiti svakog ponedjeljka uživo!

Nagradna igra je odobrena od strane nadležnih organa Republičke uprave za igre na sreću RS, Ministarstva za finansije FBiH i Direkcije za finansije Brčkog distrikta.

Koliko traje nagradna igra?

Nagradna igra traje od 02.08. do 26.09.2021. godine i mogu učestvovati sva punoljetna lica s prebivalištem u BiH.

Koje su nagrade?

Svake sedmice dodjeljujemo električni trotinet Xiaomi, a super glavna nagrada je Vespa Primavera motor.

Dodjeljujemo ukupno 16 električnih trotineta i dva Vespa mopeda (po 8 trotineta i po jedan moped u Republici Srpskoj i Federaciji BiH).

Kako da učestvujem?

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju sva punoljetna fizička lica rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre realizuju jedan od kredita iz ponude Forza ili Kreddy. Jedan klijent u toku trajanja nagradne igre može realizovati više kredita i samim tim ima veću šansu za dobitak jedne od nagrada. Klijent koji u toku sedmice realizuje kredit učestvuje u izvlačenju sedmične nagrade za tu sedmicu. Svi korisnici koji realizuju kredit za vrijeme trajanja nagradne igre učestvuju u izvlačenju glavne nagrade. Dobitnik može biti samo klijent koji redovno izmiruje svoje obaveze po kreditnom zaduženju.

Ako ste novi klijent, prva pozajmica je za vas potpuno besplatna. Vratićete onoliko novca koliko posudite.

Kako da pratim izvlačenje?

Izvlačenje možete pratiti uživo, svakog ponedjeljka na našoj Forza FB stranici.

Zašto odabrati forza pozajmice? Online prijava i odobrenje pozajmice isti dan;Isplata pozajmice za svega 15 minuta;Bez zaloga i garancija;Uz minimalnu dokumentaciju;Bez ikakvih skrivenih troškova.

Više informacija o nagradnoj igri i uslovima podizanja pozajmice možete pronaći na našoj web stranici www.forza.ba.