Savršene dekoracije za proljećno vjenčanje

dekoracije za svadbu

Sezona proljećnih vjenčanja je u jeku, a ako i vi planirate svoj najsrećniji dan sigurno vas zanimaju ideje za dekoracije.

Vjenčanja su jedan od onih događaja na kojima je pretjerivanje dozvoljeno. Pretjerivanje s dekoracijama, hranom, muzikom… sve što vas i vašeg partnera čini srećnim je dobrodošlo.

Ali, ako pratite trendove i želite da takav bude i ambijent u kojem se odvija srećni događaj, onda treba da znate da su u trendu svedene dekoracije. Svedenost se tu odnosi uglavnom na boje, pa primat odnose zelena i bijela boja koje čine neprevaziđenu kombinaciju.

Ukoliko se odlučite na ovakav, skoro pa minimalistički, tip dekoracije onda nemojte škrtariti s količinom, jer biste mogli dobiti efekat nezavršenih dekoracija. Osim stolova zelenilom možete ukrasiti i stolice, zidove, tanjire, slatki sto, tortu…

Dakle, buketi i aranžmani od bilo koje vrste zelenila i bijelog cvijeća, od skupih ruža do jeftinijeg filigranskog šlajera,  idealni su za nepretenciozne ali chic dekoracije za proljećno vjenčanje.

Evo nekoliko prijedloga za jednostavne, a prekrasne dekoracije.