Restoran TABU – mnogo više od običnog mjesta za večeru

Sa različitim scenskim prostorima Tabu je mnogo više od običnog mjesta za večeru. Ovaj nevjerovatan prostor nudi neočekivan provod i zabavu svjetske klase, sa raznovrsnim pozorišnim elementima koji nisu ograničeni samo na predstave.

 

 

 

Moderna, ali autentična japanska, pažljivo napravljena pića i pozorišni stil usluge su ključne komponente restorana, gde se kreativnost percipira svim čulima, vodeći goste kroz živopisno, umjetničko kulinarsko putovanje. Drugim rječima – zabava je prisutna sve vrijeme i svuda gde je gosti najmanje očekuju!

Enterijer restorana je inspirisan tipom skrivenog restorana odnosno bara u modernom Japanu. Mističan, aerodinamičan i nesvakidašnji dizajn ovog mesta je nešto što se definitivno mora iskusiti bar jednom u životu – bar tako kažu ljudi koji stoje iza ovog projekta. Dodavanjem neočekivanih elemenata i dobro promišljenim izborom nameštaja, Tabu pruža bezvremensku, bogatu atmosferu sa snažnim prisustvom japanske estetike.

 

 

Druga strana koja se nalazi na gornjem nivou inspirisana je noćnim životom Japana. Ovaj dio restorana karakterišu crvene i crne završne obrade sa plišanim sofama u koje se može uroniti, kao i ostrvski bar sa zamršenim orijentalnim umjetničkim djelima u kome se nalazi i DJ štand.

Sa ograničenim prostorom i sjedištima, mesto je rezervisano samo za posebnu listu gostiju koji će dobiti jedinstvenu priliku da uživaju u ljepoti barova karakterističnih za grad Tokio. Raskošno iskustvo poslije večere podrazumjeva uživanje u odabranim pićima, aktuelnim modernim zvučnim zapisima i vrhunskoj atmosferi kojom se završava noć.