Popularne boje u 2022.

Septembar je, tradicionalno, mjesec u kojem velike dizajnerske kuće koje se bave uređenjem interijera predstavljaju novitete za iduću godinu. Tragom toga, poznati proizvođač boja Farrow&Ball otkrio je boje koje će, po njima, biti hit u 2022. Istakli su četiri boje koje će se, kažu, odlično uklopiti u svaki dom.
               

Breakfast Room Green No.81

Prva na listi našla se zelena zanimljiva imena –  Breakfast Room Green koja nastavlja trend dominacije zelene i u 2022. Ova nijasna cool imena hrabar je potez, posebno ako imate zanimljive komade namještaja koje želite dodatno istaknuti u prostoru.

 

 

 

 

School House White No.291       

 

 

Druga na listi je bijela, ali s pomakom.  Ime joj je School House White. Ova bijela ima dubinu –  što je postignuto minimalnim dodavnjem sive čime je stvorena nova omiljena bijela koja izgleda pomalo isprano.

 

 

Incarnadine No.248       

 

Za one najhrabrije tu je crvena boja imena Incarnadine. Ovo je jako bogata i duboka crvena koja se nikad, kažu dizajneri, ne koristi samostalno već u kombinaciji s drugim bojama, prije svega u kreiranju uzoraka poput, recimo, prugica, i to, kako predlažu – u hrabrijoj varijanti, na stropu!

 

 

Stone Blue In Full Gloss No.86

Boja koja bi mogla doživjeti veliki boom nosi ime Stone Blue In Full Gloss, a njezin glavni adut je  – sjaj. Naime, plava je mnogima omiljeni izbor za dom, ali uglavnom u mat varijanti, ova boja u visokom sjaju mijenja igru. Najbolji je izbor za premazivanje drvenarije, od prozora i vrata pa sve do namještaja. Posebno dobro izgledat će imate li neku staru komodu, ili pak stari stolac, kojima biste željeli udahnuti nov život – ova boja pun je pogodak prije svega zbog vizaualnog dojma koji ostavlja u prostoriji, a osim toga, odličan je izbor jer se neće primijećivati možebitne nepravilnosti na namještaju. Svojim sjajem reflektira svjetlost i time anulira mane. Ako ju pak želite kombinirati na zidu – odlična će biti u kombinaciji sa zelenom za sve one koji u prostoru žele osjetiti malo dramatičnosti, dobru atmosferu i harmoniju.