“HAVE A REST” – Holografski pametni kofer izrađen od recikliranih plastičnih boca

“Have a rest” je ukrajinska marka pametnih kofera i putnih dodataka koju je osnovala Alina Dolinina. Kombinujući stil i tehnološku efikasnost, kompanija nudi aranžman proizvoda koji osiguravaju udobnost i praktičnost, potičući pojedince da putuju po cijelom svijetu, bez brige.

 

 

KOFERI S UGRAĐENIM USB-OM I VAGAMA

“Have a rest” je tu da se pobrine za uglađen stil, tehnološku pogodnost i jednostavnu funkcionalnost za svakoga. tehnologija koja stoji iza kofera uključuje USB kabel s baterijom za napajanje (u dizajnu malih dimenzija), koji korisnicima omogućuje punjenje telefona u bilo kojem trenutku. u međuvremenu, koferi srednje i velike veličine imaju ugrađene vage koje pomažu pojedincima da odmah provjere težinu svoje prtljage. Prema službenoj web stranici brenda , njegova misija je potaknuti ljude na velika putovanja, pomoći im da imaju na umu najvažnije stvari, da otkriju svijet i sebe u njemu. dodatno, tim navodi da im je cilj razviti nišu putnih dodataka koji spajaju i izgled i tehnologiju, osiguravajući praktičnost i bezbrižne izlete.

 

 

SARADNJA SA OSTALIM STVARAOCIMA

 

Posljednjih nekoliko godina “Have a rest” sarađivao je s odabirom poznatih stvaralaca iz cijelog svijeta. Partneri brenda su umjetnica Masha Reva, cvjetni studio Tête Fleurs, nakit Poche, kao i Skyup Airlines. Za svoju najnoviju saradnju, “Have a rest” udružio se s modnim brendom Kseniaschnaider , kako bi proizveli niz holografskih kofera, napravljenih od recikliranih plastičnih boca. Kofer male veličine napravljen je od 60 boca, a veliki od 30. Kotači ekološkog kofera izrađeni su od različitih nusproizvoda koji bi se inače bacili.

 

 

 

DESIGNBOOM