Pogledajte kako izgleda namještaj koji je dizajnirala glumica Gwyneth Paltrow

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow vlasnica je kompanije Goop, koja je prvo bila lifestyle blog putem kojeg je vremenom počela prodavati različite proizvode.

Za kompaniju se vezuju različite kontroverze o čemu više možete pročitati OVDJE, ali Gwyneth to ne zaustavlja te je sa poznatim američkim brendom CB2 predstavila kolekciju namještaja.

Linija namještaja i asesoara lansirana krajem prošlog mjeseca kombinuje krem, sive i ružičaste tonove sa šampanj zlatnim akcentima i modernim linijama. Cijene se kreću od deset dolara za držač za jaje do 5 796 dolara za četverodijelni set za dnevnu sobu.

Curvo Pink Velvet sofa spaja moderan stil sa raskošnom plišanom navlakom, koja je čini nevjerojatno udobnom, dok Gwyneth Boucle stolica odiše modernizmom i mami vas da se u njoj opuštate svakoga dana, po čitav dan.

Tu je i ljuljaška za enterijer akcentovana tamno plavom i bijelom bojom, te Chelsea pribor za jelo sa srebrnim detaljima.

Curve Ball Match Striker držač napravljen je od kombinacije mesinga i stakla i zamišljen je kao luksuzni dodatak za kain, a tu je i crno bijeli Darjeeling tepih.

Oro Champagne Gold Box je jednostavna kutija za nakit ili sitnice drugog tipa, a djeluje luksuzno. La Strizza klupa sa jastucima zamišljena je kao kombinacija minimalizma i art deko detalja.