Ova plišana stolica za igre od 4000 dolara namijenjena je tradicionalnim igrama poput šaha i karata

S obzirom da je sezona praznika odmah iza ugla, internet brzo postaje preplavljen opcijama poklona i atraktivnim ponudama. Ako ste htjeli da sebi poklonite nešto cool i korisno da izdržite još jednu godinu, predložimo vam ovu ograničenu seriju igračke stolice proizvođača Gin Hendrick's.

 

luxurylaunches.com

 

To bi vrlo lako mogla biti najotmjenija gejmerska stolica te vrste sa dodirom stare škole. Za razliku od većine modernih gaming stolica koje izgledaju kao trkaće stolice, ona od Hendrick's Gin-a je zapravo ležaljka koja je stvorena za igranje bez napajanja – u osnovi, društvene igre i karte, što je vidljivo i iz službenih slika od strane kompanija. Vratiti se na društvene igre poput Scrabble ovog Božića ne zvuči baš kao loša ideja, zar ne?

 

luxurylaunches.com

 

Hendrick's Gaming Chaise ima dužinu od 7 stopa i ručno je izrađena. Ležaljka je presvučena Hendrickovim zelenim somotom koji je naglašen bakrom, dajući joj starinski izgled. Kako nije pogodan za video igrice , ograničenom izdanju ležaljke nedostaju visokotehnološke karakteristike i komponente koje se mogu očekivati ​​od modernih stolica za igranje. Umjesto toga, ima puno dodatnih dodataka kao što su skriveni pretinci, drvena ruka koja se uvlači i teleskopski držač za piće. Takođe ima pojačanu sirenu koja poziva na još pića bez potrebe da napuštate udobnost ležaljke. Uspravna zadnja strana sugeriše da je ergonomija manje nego idealna za duge sesije video igrica, što takođe priznaje kompanija.

 

luxurylaunches.com

 

Hendrick's je naručio klasično dizajniranu ležaljku kao protuotrov za bum video igara koji se dogodio tokom pandemije. Sarah Berardi, ambasadorica britanskog brenda, rekla je: „Dok se ljudi bore da dođu do najtraženijih božićnih poklona ove godine, suočeni sa izazovima sezonske ponude i potražnje, naš čudesno apsurdni Gaming Chaise nudi malo dugotrajnog olakšanja.“ U slučaju da ga želite za sebe, morate se prijaviti za priliku da kupite Hendrick's Gaming Chaise. Maloprodaja će koštati oko 4000 dolara i očigledno će biti isporučen baš na vrijeme za praznike. Nažalost, neće biti isporučen s bocom Hendrick's Gin-a.

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com