Otvoren Budhha-Bar Beach u Porto Montenegru

Jedan od najiščekivanijih novih djelova gastronomske ponude i razonode na crnogorskoj obali – Buddha-Bar Beach Porto Montenegro otvorio je svoja vrata za goste krajem maja i donio novu dimenziju ljetnjeg provoda kako za stanovnike naselja Porto Montenegro, tako i za sve posjetioce.

Novootvoreni Buddha Bar Beach nalazi se na renomiranoj spektakularnoj lokaciji PMYC pool, dobro poznatoj gostima ovog međunarodnog kompleksa. Malo je ambijenata koji se više pominju na Instagramu od ovog spektakularnog infinity bazena od 64 metra u Porto Montenegru, sa nestvarno lijepim Bokokotorskim zalivom u pozadini. Bazen ukrašava i iznad njega s izdiže impozantna, tri metra visoka skulptura pod nazivom „8 mogućnosti“ priznatog katalonskog umetnika Haimea Plense.

 

Koncept Buddha-Bar Beach, pored bazena kombinuje i vrhunski restoran i lounge zonu sa neprevaziđenim pogledom na zaliv Boke Kotorske. Gosti restorana mogu obradovati svoja čula specijalitetima sa eklektičnog menija Buddha-Bar Beach, koji donosi spoj najboljih lokalnih sastojaka sa azijskim pečatom i uživati u obilju ponude svježe ribe i morskih plodova u kombinaciji sa egzotičnim i orijentalnim aromama iz dalekih krajeva. Za hedoniste – ovo ljeto je prilika da prošire svoje kulinarske vidike na mjestu gde gostujući međunarodni kuvari serviraju savršenstvo tokom cijele sezone.

Lounge zona je zasnovana na koncepciji plažnih barova Goe i Ibice, gdje se na istom mjestu mogu naći poznate ličnosti, džet-set, bosonogi rejveri i mladi klaberi. Buddha-Bar Beach slavi boemski duh i sve što je šik, i kombinuje ga sa prirodnim stilom koji se savršeno uklapa u ovaj jedinstveni ambijent.

 

Kao gosti jednog od najiščekivanijih novih mjesta za raznodu na crnogorskoj obali, možete očekivati vrhunski doživljaj odmora i najbolje u ugostiteljstvu, dizajnu i zabavi, uz svetski poznatu muzičku podlogu koja karakteriše Buddha-Bar koncept, kreativne koktele i izvanrednu kuhinju. U sklopu Buddha-Bar Beach planiran je uzbudljiv društveni kalendar događaja u kojima gosti mogu uživati tokom cijelog leta. Zahvaljujući eklektičnim DJ setovima i izvanrednoj atmosferi, posetioci će iskusiti jedinstveni muzički ugođaj, karakterističan za Buddha-Bar Beach.