Ovo je Etsyjeva boja 2022. godine

Zelena ne ide nikuda – Etsy predviđa da će ova moćna nijansa ostati velika vijest u godini koja je pred nama.

Tražite novogodišnje osvježenje? Etsyjeva Boja godine 2022. je dobar početak. Kompanija za e-trgovinu predviđa da će Emerald Green nastaviti svoju dominaciju u dizajnu enterijera tokom 2022. godine.

Kako možete biti sigurni da će moć smaragdno zelene prevladati? Iako je ovaj ton već uticao na trendove dizajna enterijera posljednjih mjeseci, Etsy otkriva da njegova privlačnost ne pokazuje znake usporavanja.

 

Kredit slike: Little Greene

‘Simbolizirajući harmoniju i rast, zajedno s kraljevstvom i profinjenošću, smaragdno zelena je savršena boja koja će nas podsjetiti da pronađemo ravnotežu ove godine’, objašnjava Etsyjev stručnjak za trendove Dayna Isom Johnson. Imajući to na umu, stranica je nedavno primijetila porast u pretraživanju smaragdnozelenih predmeta (porast od 64%), dok su pretrage za smaragdno zelenim dekorom takođe porasle za 60%.

Prema Dayninim riječima, želja za uravnoteženim životom ostaje prioritet jer zaključujemo još jednu godinu ‘ispunjenu usponima i padovima’. Boja savršeno utjelovljuje koncept ‘Lagom’ –  što se prevodi kao ‘ne previše, ni premalo’ ili ‘baš prava količina’.

 

Kredit slike: Little Greene

 

‘Predviđam da će kupci prihvatiti Lagom jer žele živjeti svoj život s ravnotežom i umjerenošću na umu’, dodaje ona.

 

 

 

HOMESANDGARDENS