Osvojite besplatne online kurseve dizajna enterijera i dekoracija

Sve zainteresovane za uređenje prostora, odnosno dizajn enterijera i dekoracija, obradovaće vijest da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbijedili besplatne online kurseve iz oblasti dizajna enterijera i dekoracije.

Na kursu Interior Design & Decoration​ ćete steći osnove planiranja i dizajniranja unutrašnjosti javnih i privatnih prostora i naučiti da dekorišete prostor u skladu sa savremenim, funkcionalnim i estetskim standardima.

ITAcademy kao dio LINK group ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u ovoj oblasti da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

Ukoliko želite da dobijete besplatan kurs Dizajn enterijera i dekoracija potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Prijava za besplatan kurs Dizajn enterijera i dekoracija i Vaše ime i prezime na adresu [email protected] do 15. juna, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izvući tri osobe koje će dobiti pravo da potpuno besplatno pohađaju ovaj kurs.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave​ dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla. Ukoliko Vas zanimaju neki dodatni kursevi u ovoj oblasti pogledajte šta nam to još nudi ITAcademy na svom 3D Design & CAD odsjeku školovanja​.