Osnivač platforme Tinder otvara vrata svog doma

Sean Rad je osnivač Tindera, platforme koja svakodnevno bilježi hiljade preuzimanja širom svijeta, uprkos činjenici da se mišljenja o njoj razlikuju. Na kraju krajeva, Radin uspjeh nikome ne može promaknuti zahvaljujući Tinderu i njegovom profitu. On već godinama živi u Los Anđelesu sa suprugom Lizi Grover.

Kuća je oličenje luksuznog dizajna i šik dekoracije, sa očiglednim uticajima elemenata prirode, ali i boho estetike. Nevjerovatno, ugodno okruženje koje bi svi ljubitelji žanra voljeli iz mnogo različitih razloga.

 

Prvo napomenimo da se kuća sastoji od četiri spavaće sobe, dva velika dnevna boravka, prostrane kuhinje, kancelarije, garderobe i tri kupatila. Međutim, osim zadivljujuće unutrašnjosti vile, vrlo su impresivni i vanjski prostori koji odišu osjećajem mira i na najkarakterističniji način bilježe šarm Los Angelesa: zeleni elementi, vanjski stambeni prostori, bazen i drugi elementi koji čine sliku preuzetu iz bajke.

Masno “platno” boja, koje su se nevjerovatno utisnule u svaki dio kuće. Naime, vidimo da u svim svojim nijansama dominira smeđa, bež, oker žuta, jarko narandžasta, ali i neki crni detalji. Od tada je velika osnova data funkcionalnosti, kako bi se išlo u prilog životnom stilu vlasnika.

Izuzetno važan dodatak je i drvo u raznim stilovima i raznim tonovima boja, koje zvijezde u cijelom dekoru dajući karakter i neopisivu dimenziju. Isto važi i za dodatne dodatke boja koji čine svu razliku.

Kombinacija prirodnih elemenata, sa modernim komadima koji otkrivaju budućnost u dekoraciji, čine cijelu temu i rezultat je jednostavno prekrasan. U međuvremenu, mermerne površine su, čini se, velika ljubav autora, jer ih je postavio i u kuhinju i u kupatilo, ali i u druge delove kuće, nešto što se posebno „vezuje” sa zemljanim tonovima.

Međutim, prava i glavna prednost prostora je svjetlost. Krovni prozori, tanke zavjese i veliki prozori “kupaju” kuću od jutra do priželjkivanog zlatnog sata, neophodnog iz mnogo razloga. Ali bez obzira na doba dana, životni prostori su puni boja i karaktera.

Umjetni dodaci, u međuvremenu, izgledaju kao savršeni dodatak iz prostora u prostor, dajući sofisticiraniji efekat i čineći sobe mnogo modernijim i prilagođenijim današnjici. Nismo mogli ne spomenuti divne sobne biljke koje dominiraju od kuta do ugla, dajući dimenziju na najprirodniji i najprefinjeniji način.

Sve reference koje nalazimo u uglovima stana, nude ažurnu sliku. Ultra ugodno okruženje, idealno za miran svakodnevni život u Los Angelesu i odličan primjer kako se može kombinovati neophodna praktičnost sa elegantnim linijama koje kradu predstavu.

GLOW