Oni su najneuredniji horoskopski znakovi: Da li imaju izgovor za to ili ne?

Od svih znakova, ova četiri su najneurednija. Da li imaju izgovor za to ili ne?

Blizanci 

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, ali kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Takođe, ponekad nastoje da odmah pospreme nered iza sebe, ali ako to nije u najboljem trenutku, ostaviće sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

Lav 

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima puno stvari pa će uvijek odabrati da rade bilo šta pametnije. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja tačka dnevnog reda pa je za ljude rođene u ovom znaku najbolje da imaju kućnu pomoćnicu ili nekoga ko će za njima da čisti.

Strijelac 

Strijelci sebe ne smatraju neurednim, ali su svjesni da brzo i lako mogu da nakupe nepospremljene stvari, pa će neko vreme da odgađaju pospremenje. Iako nesvesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći pa će uvijek da tvrde kako vode računa o čistoći.

Vodolija 

Vodolije nisu redovne po pitanju pospremanja, ali kad im se nered nakupi, onda idu u drugu krajnost pa čiste i spremaju satima. Oni svoje stvari ostavljaju svuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština ne smetaju sve dok ne postane kritično.

(B92)