Cvijanović i Trivan na otvaranju “Banja Luka Festa”

Sinoć je premijernim koncertom Marije Šerifović “Druga strana ploče – Symphonic” otvoren “Banja Luka Fest”, jedan od najvećih festivala u regionu na kome će ove godine nastupati i svjetske zvijezde Jasmin Levi i Nemanja Radulović.

Među 3.000 ljudi koji su sinoć bili na otvaranju “Banja Luka Festa”, uz brojne glumce, diplomate, pisce u koncertu su uživale i Željka Cvijanović, članica Predsjedništva BiH i Jelena Trivan, generalna direktorka Mtela, koji je zvanično podržao ovaj značajni kulturni događaj.

Iako su obe uglavnom u javnom životu u ozbiljnim ulogama, ovaj put su u opuštenoj atmosferi, uz osmjeh i muziku uživale u najljepšim pjesmama poznate pop pjevačice Marije Šerifović.

Inače, njih dvije su najviše rangirane žene na nedavno objavljenoj listi najuticajnijih osoba u Republici Srpskoj, koja tradicionalno izlazi svake godine u dnevnim novinama Euro Blic.

Za 6. i 7. jul u okviru “Banja Luka Festa” planirani su koncerti svjetske zvijezde Jasmin Levi i poznatog violiniste Nemanje Radulovića, dok će festival u subotu uveče zatvoriti koncert “Veče za ljubav” uz posebno osmišljen zajednički nastup velikana pop scene Nine Badrić i Petra Graše.