Pogledajte kako izgleda najskuplji hotelski apartman u Njujorku

Oni koji traže isključivo luksuz i ništa manje od toga, trebalo bi da, bar prilikom boravka u Njujorku, odsjednu u penthausu “Ty Warner”, koji se nalazi na vrhu zgrade hotela “Four Seasons”. Naravno, ukoliko mogu to da priušte.

Jedna noć u apartmanu “Ty Warner” u njujorškom hotelu košta 50.000 dolara, što ovaj apartman čini trenutno najskupljim od svih koji su u ponudi u Njujorku i najskupljim apartmanom u Sjevernoj Americi.

Hotel “Four Seasons” u Njujorku kupio je milijarder Taj Varner 1999. godine.

Ovaj apartman nudi pogled od 360 stepeni na Njujork i nalazi se na 52. spratu hotela.

Luksuzni prostor ima 1.300 kvadratih metara, a do njegovih fascinantnih prostorija vodi privatni lift.

Apartman je zauzet samo 10 noći godišnje, a oni koji odluče da odsjednu u njemu imaju veliki broj pogodnosti, uključujući batlera koji je prisutan 24 sata, automobil Rols-Rojs sa privatnim šoferom, ličnog trenera i slično.

Svaki detalj – od mekih zidova od teleće kože do kineskog oniks kamenja u kupatilu – kreirao je raznovrstan tim umjetnika.

Sobe imaju visok plafon, gosti mogu ručati u dve prostorije sa pogledom na Njujork, a ukoliko žele da provedu dan u tišini, tu je i dobro opremljena biblioteka.

Spavaća soba ima 180 kvadratnih metara, a pored nje tu je i zen soba, opremljena svime što je neophodno za opuštanje, kao i soba za masažu.

Izvor – businessinsider.com/ blic.rs