Novi dom Dženifer Lopez i Ben Afleka

Nakon pomirenja 14. juna 2021. u restoranu u Malibuu, Dženifer Lopez i Ben Aflek spremaju se da preduzmu novi korak.

 

Par kupuje zajedničku vilu u okrugu Bel Er, u Los Anđelesu, procjenjenu na 55 miliona dolara. Ako prodaja bude potvrđena, njihova velika porodica će uskoro moći da se okupi na zelenim visovima planina Santa Monika.

Izgrađeno 1930-ih, ovo imanje od skoro 2000 kvadratnih metara stambenog prostora nalazi se naspram glavnog ulaza u luksuzni Bel Air Country Club. Stambeni kompleks u obliku slova L obuhvata deset spavaćih soba, sedamnaest kupatila, četiri kuhinje, kao i zasebnu kuću za goste.
Rezidencija na tri nivoa takođe ima bioskopsku salu, vinski podrum, prostoriju za medije, teretanu i „privatni apartman za obezbjeđenje“. Što se tiče eksterijera, infinity bazen je okružen velikim, sjajnim vrtovima i sa nekoliko kamina.

Pored ove kuće u Los Anđelesu, Dženifer Lopez i Ben Aflek posjeduju i druga imanja, svako za sebe. Američka pjevačica već posjeduje imanje u okrugu Bel Er procenjeno na 28 miliona dolara koje je stekla prije nekoliko godina. Majka 14-godišnjih blizanaca Eme i Maksa takođe posjeduje njujorški kondominijum vredan 20 miliona dolara, vilu u Hemptonsu, kao i kuću u naselju Encino u Los Anđelesu.

Što se tiče bivšeg muža Dženifer Garner i oca njihovo troje dece, on već ima vilu od 19 miliona dolara u okrugu Pacifik Palisades i imanje u Džordžiji.