Monocles – ormarić koji želimo imati!

Ako ste fan Jamesa Bonda, onda će te ovaj komad oduševiti! Radi se o najnovijem dizajnerskom komadu brenda DelightFULL koji će u vama probuditi agenta 007.

DelightFULL, inače specijalizovan za rasvjetna tijela, poznat je po tome da nevjerojatnom lakoćom kombinuje moderno i vintage te da granice gura još malo dalje. Monocles je razvijen u dizajnerskom timu pod vodstvom Dioga Carvalha, a sastavni je dio Essentials kolekcije kojom se ovaj brend još jednom predstavlja namještajem.

Inspiraciju su pronašli u 50-im i 70-im godinama prošlog vijeka s ciljem da svjesno kreiraju retro komad kojeg se ne bi posramio junak Iana Fleminga. Tijelo ormarića izrađeno je od bogatog drveta lješnjaka i mesinga s okruglim detaljima.

Troja zlatna vrata privlače svjetlost, ali i poglede te unose dozu glamura i u najuobičajenije prostore. Utisnuti krugovi na svim stranama omogućuju jednostavno pozicioniranje u domu s obzirom da iz svakog kuta izgleda savršeno. Ali, priči tu nije kraj, jer je unutrašnjost dizajnirana tako da u nju savršeno pristaju boce martinija i gina, stoga je uistinu teško odoljeti mu.

monocles-vintage-retro-urban-wood-brass-sideboard-04

monocles-vintage-retro-urban-wood-brass-sideboard-03

monocles-vintage-retro-urban-wood-brass-sideboard-05

Izvor – budi.in