Mašina za pranje posuđa koja stane u svaku kuhinju

Ako nemate mašinu za pranje posuđa, vjerovatno ste je u nekom trenutku poželjeli. I dok od mašine za pranje posuđa ima dosta koristi, prvenstveno jer štedi vrijeme i vaše ruke, neke kuhinje prosto nemaju dovoljno prostora za nju.

Ali, mašina Tetra koju je predstavila kompanija Heatwork je kompaktna, pametna, energetski efikasna i pruža olakšanje onima koji posuđe peru ručno.

Tetra nije samo super kompaktna, već je atraktivno dizajnirana i ne treba joj priključak za vodu jer je korisnici dodaju ručno. Koristi novi način zagrijavanja vode koristeći grafitne elektrode.

Ima znatno manje prostora od tradicionalne mašine jer je dizajnirana za pranje posuđa za dvije osobe. Dokazano je da mašine za pranje posuđa štede vodu za razliku od ručnog pranja, a ako domaćinstvo zamijeni pranje na ruke Tetra mašinom, kompanija procjenjuje da će uštedjeti 5600 litara vode godišnje.

Pored toga što je ekološki prihvatljiva i može stati u malu kuhinju, Tetra može biti i zabavna jer svojim transparetnim dizajnom korisnicima omogućava da gledaju cijeli ciklus pranja. Budući da se može se koristiti i za pranje odjeće, ova mašina je san svakog čijem domu fali kvadrata.

(DomInfo)