Luksuzni enterijer voza Orient Express La Dolce Vita

Sa lansiranjem prvog voza Orijent Ekspres prije skoro 150 godina, Žorž Nagelmakers je pretvorio san u stvarnost.

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

Da bi putnicima ponudio nezaboravno putovanje kroz jednu od najomiljenijih zemalja na svijetu, Italiju, Orient Express Accor grupe lanisra Orient Express La Dolce Vita, luksuzni voz koji će dočekati svoje prve putnike 2023. godine.

Plan uključuje šest vozova koji vijugaju kroz 14 kultnih regiona. Ovo će takođe uključivati tri međunarodne ture od Rima do Pariza, Istanbula i Splita. Da bi maksimalno iskoristili zaustavljanje u Rimu, gosti mogu posjetiti i prvi hotel Orient Express, Minerva, koji bi trebalo da bude otvoren 2024.

Dizajniran od strane Dimorestudija, voz Orient Express La Dolce Vita nudi novi način doživljaja zemlje koji je ekološki prihvatljiv. Svaki voz se sastoji od 12 Delux kabina, 18 apartmana, jednog Honor apartmana i restorana koji uspješno oživljavaju italijansku atmosferu 1960-ih i 1970-ih godina.

Enterijer voza je elegantan i kreiran od pliša, zadržavajući šemu boja u skladu sa erom u koju voz želi da vas teleportuje. Topli i retro enterijeri su sjajno ukrašeni raskošnim furnirima, dobro postavljenim namještajem i pružaju dovoljno osvetljenja kroz masivne prozore.

Ovo nezaboravno putovanje vodi putnike kroz više od 16.000 km funkcionalnih željezničkih linija u stalnom društvu istorijskog perioda glamura, radosti života i umetničkog entuzijazma u Italiji tokom 1960-ih. Suština „Made in Italy“ dolazi i kroz italijanska vina i ekskluzivnu visoku kuhinju.

„Naš posao je orijentisan na to da stvorimo nove uslove za turiste, za milione njih koji će narednih godina izabrati Italiju kao svoju destinaciju. Ovo je naša posveta zemlji koja nudi fantastičnu hranu, vina i predivne pejzaže“, navode iz kompanije „Arsenal“.

Orient Express će dočekati putnike, nudeći im izbor osveženja u prijatnom i elegantnom prostoru, zajedno sa posvećenim uslugama i osobljem koje će im u tome pomoći.

Može li biti išta bolje od ispijanja koktela dok uživate u lepotama Alpa, ruralnih predela ili rajskih plaža južne Italije?