Louis Vuitton predstavlja svoj novi zvučnik u obliku letećeg tanjira

Predstavljamo vam najnoviji dragulj u kolekciji Luj Viton – zvučnik Horizon u srebrnoj boji.

Ovaj svjetlucavi zvučnik sa oblikom letećeg tanjira vraća se još luksuzniji nego ikad pre. I vjerujte nam na riječ – ne može proći nezapamćeno jer se radi o zaista izuzetnom komadu tehnologije. Luj Viton je sinonim za vrhunski dizajn i detalje, a linija Horizon je vrhunac te predanosti.

Zvučnici, slušalice, pametni satovi – ova kolekcija nudi skupocjene, visokokvalitetne i izuzetno detaljne tehnologije. Među njima se ističe zvučnik u obliku letećeg tanjira koji je prvi put predstavljen 2021. godine. Sada se vraća u potpuno novoj srebrnoj verziji koja će vas ostaviti bez daha.

Za cijenu od 3.600 američkih dolara, ovaj srebrni izuzetak nije za one sa slabim srcem ili problematičnim novčanikom. I to je jasno kao dan. Ali jedno je sigurno – ne postoji nijedan drugi zvučnik na tržištu koji bi se mogao porediti s njim.

Ako želite vrhunsku audio opciju visokog kvaliteta, novi srebrni Horizon zvučnik je sada dostupan u Luj Viton veb prodavnici. Spremite se da doživite zvučno iskustvo kao nijedno drugo. Ukoliko želite da posjedujete vrhunski zvučnik koji spaja luksuz, tehnologiju i neponovljivi dizajn, ne propustite ovu priliku.