Kutija za ručak na solarni pogon održava vašu hranu toplom ili čak hladnom

Najveća prednost koju se mogu sjetiti za kutiju za ručak sa samozagrijavanjem je sama mogućnost izbjegavanja korišćenja vaše kancelarijske mikrovalne pećnice. Razmisli o tome. Tony iz HR je odlučio donijeti salatu od tunjevine za ručak i sada cijela mikrovalna pećnica i trpezarija mirišu na funk. Dobro je što ne morate da pečete ručak u mikrotalasnoj pećnici, jer vam je Sunnyside topao.

 

Dizajner: SunnySide

Upoznajte Sunnyside, zgodnu bento kutiju sa funkcijom samozagrijvanja i hlađenja koja dovodi vaš ručak na pravu temperaturu neposredno prije obroka. Zavojnica za grijanje oko metalne posude pomaže u ravnomjernom vođenju toplotne energije oko vaše hrane, održavajući vruće stvari vrućima, ili ako imate nešto poput salate od jaja/krompira koja je na suncu, par ventilatora koji se nalazi na dnu posude. Kutija za ručak izvlači topli vazduh, osiguravajući da se vaša hrana ne pokvari na vrućini.

Međutim, najimpresivniji dio?

Sunnyside se gotovo u potpunosti oslanja na solarni panel ugrađen u njegov poklopac, koji radi na obnovljivoj energiji.

Sunnyside je prostrana, nepropusna bento kutija sa modularnim sistemom pregrada koji vam omogućava da organizujete svoj ručak. Solarni panel ugrađen u poklopac pomaže pri punjenju Sunnyside-ove interne baterije od 10.000 mAh koja napaja funkcije grijanja i hlađenja kutije za ručak, a mali LCD ekran i dugmad sa strane pomažu vam da kontrolirate svoj Sunnyside, birajući koliko topli ili hladan želite da sadržaj tvoja kutija da bude.

Baterija od 10.000 mAh je više nego dovoljna da napaja vašu kutiju za ručak, a služi čak i kao bežična baterija za punjenje telefona, AirPod-a ili čak laptopa dok čekate da vrijeme za ručak konačno stigne!

 

Svaki Sunnyside dolazi sa bezbjednim, bežičnim dizajnom koji je pogodan za pranje u mašini za sudove. Interni termometar vam omogućava da stalno mjerite temperaturu vaše hrane, koja se prikazuje na malom ekranu sa strane Sunnyside-a; ili još bolje, Sunnyside-ova vlastita aplikacija za pametne telefone omogućava vam da postavite i kontrolirate temperaturu kutije za ručak u bilo koje vrijeme! Sada samo da vam aplikacija omogućava da vidite da li vam neko pokušava ukrasti ručak!

Yanko design