Kuća u Los Angelesu vrijedna 22,5 miliona dolara ima 6 kamina, a jedan od njih je u bazenu

Unutra ćete naći trospratni vodopad i još četiri kamina – jedan napravljen od stijene lave sa Vezuva.Poslije burne godine, kupci se polako vraćaju u velike gradove. Ali očekivanja su sada velika: nakon što su proveli vrijeme u mirnijim i prostranijim domovima, ljudi se ne zadovoljavaju istom vrstom nekretnina koje su napustili tokom pandemije Covid-19. Nešto malo drugačije, kao što je dom sa velikim brojem kamina u enterijeru i eksterijeru, možda je ono što bi vam se dopalo. Ako je tako, onda imate sreće, jer se rezidencija sa 10 kamina, upravo prodaje za 22,5 miliona dolara u Los Anđelesu.

Foto: Nils Timm

Kuća od 1300 kvadratnih metara nalazi se u Holmbi Hilsu. Vilu je izgradio investitor za nekretnine Oren Hajun, iako on i njegova porodica nikada nisu stigli da se usele, tako da je u suštini potpuno nova.Jedna od najznačajnijih karakteristika enterijera je trospratni vodeni zid, koji donosi osjećaj prirode u prostor. Hajun je uložio i priličnu količinu posla u kuhinju, koja uključuje prilagođeni šporet i kuhinjsko ostrvo od oraha sa ivicom koje ima ugrađene bežične punjače u slučaju da vam je baterija prazna. U enterijeru se nalaze četiri kamina, ali najbolji je u spavaćoj sobi, jer je napravljen od stijene lave sa Vezuva. Ostali unutrašnji sadržaji uključuju bioskop, teretanu, lift i vešeraj koji služi i kao spa centar za pse. To je rezidencija sa osam spavaćih soba i jedanaest kupatila. 

Naravno, kao i svaka vila u Kaliforniji, najvažniji je vrt i sadržaji na otvorenom. Ovde se nalazi šest vrtnih kamina, od kojih je jedan u bazenu. Vila ima jedinstven prostor za zabavu, jer se u blizini nalaze i kuhinja na otvorenom, dnevni boravak i točilica za pivo.robbreport.com