Kompaktna kuhinja beogradskog studija Dsignedby

Kompaktna kuhinja Kitch’ T je novi proizvod dizajn beogradskog studija “Dsignedby”. Ova kuhinja je dizajnirana s idejom da stvori bolju interakciju između ljudi i prostorija.

Ideja za Kitch’ T počela je kad su radili na ranijem projektu Table T, koji takođe izgleda fantastično. Izrađen po principu “sve u jednom komadu”, Kitch’ T jednostavan je za prenos iz stana do stana i lako je prilagodljiv svim vašim potrebama. Veličina kuhinjske jedinice vrši se prema širini stola T (veličina L / 92 cm), a dužina ploče je 365 cm.

kitch1

Njegovi elementi od 80 cm širine čine ovo kuhinjsko ostrvo potpuno iskoristivim. Mobilni punjač ugrađen u njegovu površinu, kao i električna i USB utičnica omogućuju mu jednostavan dotok struje i vode, a prostor za sjedenje dugačak je 100 cm i može ugostiti tri osobe za ugodan ručak.

kitch_male_4_of_8.jpg.pagespeed.ce.O4thiSy7VK

Elementi s ugrađenim Bosch aparatima omogućuju kuvanje i pranje s jedne strane, dok je element za piće opremljen sa druge strane. Industrijski dizajn i hrapave konstrukcije ovu pokretnu kuhinju čine modernim komadom koji je lako uklopiv u svaki dom. Pošto je sve smješteno u donjim elementima, nema potreba za gornjim ormarićima.

kitch_male_3_of_8.jpg.pagespeed.ce.5He8QFhPPd

Foto: Dsignedby