Kolekcija neobičnih fenjera i lampi

Proslavimo ljepotu neobičnih mjesta i ekstremnih pejzaža čudnom jedinstvenošću koja nas preplavljuje…

Upravo tako glasi ideja koja je pokrenula stvaranje kolekcije svjetiljki kompanije Diabla. Originalno osvjetljenje u vidu podnih i prenosivih lampi inspirisano je tradicionalnim zatvorenim abažurima sa nabranom tkaninom koja podsjeća na uspomene dijeljene u zatvorenom prostoru, obavijene nježnim svjetlom.

Njihov klasiičan dizajn reinterpretiran je materijalima otpornim na sve vremenske prilike, dok je estetika nabora reprodukovana u polietilenu. Emocionalni naboj podnih lampi prenosi sasvim dovoljno topline da se podjednako efikasno može koristiti kako u spoljašnjem tako i u unutrašnjem okruženju, što podjedanko važi i za prenosive spoljne lampe.

Podloga svih ovih svjetiljki se može postaviti i blizu trpezarijskog stola ili kutka za čitanje, hodnika ili pored ulaza u kuću. Sve ove lampe su savršene ako nemate dostupne izvore svjetlosti na otvorenom a njihovo postolje dolazi u različitim bojama i veličinama pa se slobodno može i kombinovati.

Najsimpatičniji dodatak cjelokupnoj kolekciji jesu maleni vrtni fenjeri koji uključuju LED svejtlo i mogu se puniti putem USB-a, a koji svakoj večeri na otvorenom daju šik i zabavan dodir.

MOJENTERIJER