Jeff Bezos i djevojka Lauren Sanchez platili su 78 miliona dolara za prekrasnu kuću na plaži

Kada ste jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, kupovina gigantske vile u udaljenom dijelu Havaja za vas ne predstavlja nikakav problem…

luxurylaunches.com

 

Upravo to je skoro učinio Džef Bezos, zajedno sa svojom devojkom Loren Sančez. Ovaj duo kupio je tropsko imanje u La Perouse zalivu na ostrvu Maui, po cijeni od nevjerovatnih 78 miliona dolara. Njihov novi posjed je izolovan i udaljen od ostatka ostrva, a okupila čak 14 hektara. I dok i dalje nemamo mnogo informacija i detalja vezanih za ovaj posjed, znamo da glavna vila mjeri oko 450 kvadrata, i da sadrži kuhinju na otvorenom sa pogledom na okean.

Nju prati kuća za goste od skoro dvesta kvadrata, kao i nekoliko drugih manjih zdanja, sa nepoznatim upotrebnim svrhama, uz kružni bazen. Sve strukture su prizemne, dok na imanju možemo videti zrela stabla palmi gdje god da se okrenemo. Ovo okeansko imanje nalazi se na rijetko naseljenoj jugozapadnoj strani Mauija, daleko od Kahuluija, najvećeg grada ovog ostrva. Kuća je takođe dovoljno udaljena od Kiheija, najbližeg velikog grada, a graniči se sa kamenitim poljima koja je napravila lava i državnim parkom prirode.Prema izveštajima, ovaj posjed originalno je pripadao biznismenu iz Kolorada, Dagu Šacu, koji ga je kupio 1996.godine sa svojim poslovnim partnerima po cijeni od 4.2 miliona dolara. Potom, 1999.godine, Šac i njegova žena kupili su čitav posjed i proveli nekoliko hiljada dolara kako bi ga renovirali i uskladili sa sopstvenim željama.Nakon što se razveo od Makenzi Bezos posle dvadeset pet godina braka, Bezos je pronašao prijateljicu i ljubavnicu u Sančezovoj 2019.godine. Razlog za razvod od Makenzi takođe obuhvata njegovu nevernost sa Sančezovom, koja je prethodno bila udata za Patrika Vajtsela, co-CEO WME, holivudske agencije za talente. 

luxurylaunches.com

Ipak, čak i nakon razvoda, njegova veza sa Sančezovom nije bila toliko lagana. Njihova ljubav je okarakterisana kontroverzama, uključujući objavljene tekstualne poruke, ucenjivanje i razvod od milijardu dolara. U jednom članku koji se prije svega bavi glasinama i tračevima, objavljeno je da je jedan magazin došao u posed njihovih intimnih tekstualnih poruka i erotskih selfija. Povezanost ovog tabloida sa predsednikom Trampom, umješanost Majkla Sančeza, Loreninog brata i drugi faktori takođe su postali glavna tema u SAD tokom tog perioda.Ipak, na iznenađenje mnogih, Džef i Loren su se iz svih ovih kontroverzi izvukli još snažniji i nepogođeni. Par je sada već u stabilnoj vezi, a nerjetko ih možemo vidjeti kako zajedno krstare čitavim svijetom. Svoje prvo zajedničko pojavljivanje imali su tokom Wimbledon teniskog turnira u Londonu, odmah nakon zvaničnog Bezosovog razvoda koji se odigrao u julu.U avgustu, Sančezova i Bezos mogli su biti viđeni kako šetaju kroz Sen Trope i krstare nadomak obale Španije na jahti medijskog mogula, Dejvida Gefena. Duo je posetio brojne destinacije od tada, uključujući Indiju, Karibe i tako dalje. 

Vikendica na Mauiju

Oči čitavog svijeta sada su uprte u njihovu vikendicu na Mauiju. “Džef i Loren obožavaju Maui, pa je bilo logično da će se ovdje i skućiti budući da ovo ostrvo zaista često posjećuju i žele da budu dio lokalne zajednice.”

I dok je cijena njihove nove vile zapravo samo procjena, znamo da je u februaru prošle godine par potrošio 165 miliona dolara na Warner Estate imanje koje se nalazi na Beverli Hilsu.